Geleidelijk afvallen voor blijvend resultaat

25 maart 2013 | Auteur: | Posted in Afvallen

Veel mensen stellen zichzelf de vraag Hoe moet ik afvallen? Er bestaan zoveel verschillende diëten, afslankprogramma’s, supplementen en methodes dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Wat wel vaststaat is dat gezonde voeding, sporten en afvallen samen hoort te gaan voor het beste resultaat. U moet weten dat de commercie een grote rol speelt in de wereld van het afvallen. Er wordt veel beloofd, maar diverse afslankprogramma’s of methodes bieden nauwelijks resultaat.

Hoe moet ik afvallen?

U kunt het beste uw eigen kennis vergroten om te weten hoe moet ik afvallen. Weet wat eiwitten, koolhydraten en vetten met uw lichaam doen, leer over de juiste verhoudingen, bereken uw onderhoud uit en ga sporten en afvallen. Ga nooit op een crashdieet. Te weinig eten is niet alleen slecht voor de gezondheid, maar het biedt ook geen resultaat op de langere termijn. Zodra u weer normaal gaat eten vliegen de kilo’s er weer aan! Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Bereken uw dagelijks verbruik en onderhoud uit. Ga dagelijks 500 calorieën minder eten dan uw onderhoud en u zult 2 a 3 kilo per maand afvallen. Blijvend resultaat is hierbij gegarandeerd! Bezoek daarnaast een sportschool of kies een andere sport. U moet vooral een sport kiezen die u leuk vindt om het lang vol te kunnen houden. Sporten en afvallen gaat dan heel goed samen.

Op de vraag Hoe moet ik afvallen heeft u nu een duidelijk antwoord. Vergroot uw kennis en leer over sporten en afvallen. Geleidelijk afvallen voor blijvend resultaat en vergeet de crashdieëten.

Auteur:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.