Afvallen met de Momentumkuur

25 november 2015 | Auteur: | Posted in Afvallen

Onderstaand een verhaal van een vriendin van mij, Annemarie (21):

Tijdens mijn schooltijd had ik veel stress, ik wilde altijd aardig gevonden worden, ik wilde overal goed in zijn en natuurlijk goede cijfers halen.
Ik kon het voor mezelf niet waarmaken. Steeds ging ik op het randje over naar de volgende klas en ik had geen vriendinnen, nou ja soms sprak ik wel eens met een meisje uit mijn klas, maar ik mocht nooit met haar mee naar huis. Wat was de reden? Ik weet het nog steeds niet.

Om het verdriet te vergeten ging ik iedere dag naar de supermarkt die niet ver van de school stond. Ik kocht daar wat chips en frisdrank en daarna zat ik dat in de bushalte op te eten. Een groepje kinderen fietsten voorbij en lachten terwijl ik van mijn chips genoot. Ik weet ook wel dat het niet goed was om te eten, maar het gaf mij in die tijd een goed gevoel. Mijn ouders zagen dat het niet goed met mij ging, maar wisten niet dat ik iedere dag chips en frisdrank kocht. Ze hielpen mij zo goed mogelijk, maar ik werd iedere dag weer gepest.

Aangekomen en eigenlijk te dik

In de 4 jaar dat ik op school zat was ik 32 kilo aangekomen! Ik had vooral hele dikke bovenbenen gekregen waardoor ik ook moeilijker kon lopen, daarnaast waren mijn bovenarmen ook erg dik geworden. Het was moeilijk om leuke kleding te vinden. In die tijd, ik was toen 16 jaar wilde ik er natuurlijk leuk uitzien en aandacht krijgen van jongens, maar wie wilde nou zo’n dikke meid als ik met slonzige truien om het nog een beetje te verdoezelen.

Op zoek naar dieet

Inmiddels ben ik 21 jaar en ik zal je vertellen hoe het verder is gegaan met mij. Eigenlijk vanaf mijn 16e toen ik naar de vervolgopleiding ging, ik koos voor administratie, was er geen supermarkt meer in de buurt van de school en mijn ouders vonden het eten wat ze op school verkochten te duur. Ik vertelde mijn ouders over dat ik op de vorige school iedere dag chips en frisdrank kocht, ze waren daar helemaal niet blij mee natuurlijk maar wisten nu wel waarom ik zoveel was aangekomen. Ik kreeg gezond eten mee naar school en mijn ouders waren op internet gaan zoeken naar diëten. Ze hadden een pakket besteld op www.bio-hcg-kuur.nl, het heette de Momentumkuur, ik kreeg er coaching bij en mijn ouders steunden mij ook. Ik moest mij nauwkeurig aan het dieet houden voor het ultieme resultaat, dat deed ik.

Resultaat van de Momentumkuur

Na 3 maanden was ik al 27 kilo afgevallen! Het was echt ongelooflijk. Ik voelde mij beter dan ooit. Uiteindelijk ben ik de volledige 32 kilo die ik destijds aangekomen was kwijtgeraakt, ik ging er zelfs nog 2 kilo overheen. Nu ik 21 jaar ben voel ik mij nog altijd goed en ik ben helemaal in balans met mijn voeding. Ik zou ook nooit meer zo dik worden als toen en zal iedereen aanraden de Momentum kuur te volgen. Het was mijn redmiddel!

Auteur:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.