Bruidsmode Mariska groeit uit haar jasje en verhuist!

29 juni 2021 | Auteur: | Posted in Nieuws, Shoppen

Bruidsmode Mariska is haar woonkamer in Assendelft, die tot voor kort diende als winkel, ontgroeid. Op de plek van het oude postkantoor in Krommenie heeft Mariska haar nieuwe winkel gevonden. Het nieuwbouwpand aan de Noorderhoofdstraat 10A heeft een oppervlakte van 90m2 en biedt maar liefst plaats aan 175 trouwjurken. 

Dezelfde werkwijze

“Vanuit huis werken was prima en soms heel praktisch, maar met een gezin thuis werd het vooruitzicht van een echte winkel toch een gewenst toekomstbeeld,” zeg Mariska. De overstap naar een eigen winkel in Krommenie is daarmee een logische stap. In de nieuwe winkel hanteert Bruidsmode Mariska dezelfde werkwijze als vanuit haar winkel aan huis. Alleen bezoek op afspraak (avonden ook mogelijk), waarbij een ongedwongen en huiselijke sfeer centraal staan. 

Over Bruidsmode Mariska

Bruidsmode Mariska wil het anders doen dan de grote bruidswinkels. Geen enorm winkelpand en geen andere klanten om je heen. Aandacht, oprechte interesse, creativiteit en service zijn daarbij belangrijk. Je ervaart bij Bruidsmode Mariska een persoonlijke en intieme sfeer tijdens alle afspraken. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met jouw wensen en budget. 

Benieuwd naar de nieuwe winkel of de jurken van Bruidsmode Mariska? Bel dan naar 06-11380176 of kijk op www.bruidsmodemariska.nl.

Reacties uitgeschakeld voor Bruidsmode Mariska groeit uit haar jasje en verhuist!

Auteur:

This author has published 45 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.