Zichtbaar zijn met je bedrijf

15 december 2021 | Auteur: | Posted in Internet, SEO

Zichtbaar zijn en blijven is belangrijk om te kunnen voortbestaan als bedrijf. Je kunt achterover leunen als je voldoende klanten hebt, maar ook dan moet je opletten dat je niet door de rest van de wereld vergeten wordt. Want als die klanten vertrekken, zal je toch verder willen. Hoe kan je zonder al te veel poespas zichtbaar blijven?

Houd je site springlevend

Je site springlevend houden dient twee doelen. Je trekt veel meer mensen met nieuwe berichten én je laat zien dat je bedrijf niet is ingedut. Ben je weleens op een site geweest waarbij het meest recente nieuws van drie jaar geleden is? Wat is dan jouw idee? Inderdaad: je vraagt je af of het nog wel in bedrijf is. En dan is er nog iets: zichtbaar zijn doe je vooral door hoog te scoren bij zoekmachines. En laat ook Google nu erg blij worden van activiteiten op een site! Door regelmatig iets te plaatsen help je jezelf dus op meerdere manieren. Geen tijd of inspiratie? Huur een tekstschrijver in! Met een blogabonnement die sommige copywriters aanbieden ben je verzekerd van een nieuw artikel op het tijdstip dat jij dat wilt. Drie keer per week of één keer per maand, net wat jullie afgesproken hebben. Er zijn content writers die het zelfs voor je plaatsen.

Neem deel aan acties

Ben je niet alleen online actief maar haal je juist je klanten uit de plaatselijke bevolking? Laat je bedrijf zien bij festiviteiten of doe mee aan bepaalde acties! Met een beetje geluk kom je hier ook nog mee in de krant!

Deel nieuws met de plaatselijke media

Lanceer je een nieuw product waar veel over te vertellen is of ga je iets veranderen om bijvoorbeeld het milieu te ontlasten? Ga je geld doneren aan een goed doel en heb je daar een goede reden voor? Al het nieuws wat niet weggezet hoeft te worden als reclame, kan je delen op internet maar ook bij de plaatselijke media. Met een beetje geluk willen zij er een artikel over schrijven (of doe je dit zelf alvast) en heb je zo gratis aandacht voor jouw onderneming!

Reacties uitgeschakeld voor Zichtbaar zijn met je bedrijf Tags: , , ,

Auteur:

Tekstschrijver, met hart voor tekst en klant!

This author has published 11 articles so far.

Comments are closed.