Drie aandachtspunten waar je bij het bestellen van online drukwerk op moet letten

27 maart 2019 | Auteur: | Posted in Webdesign

Het bestellen van online drukwerk lijkt makkelijk, maar er komt nog heel wat bij kijken om het helemaal een succes te laten worden. Het is bekend dat het goedkoper is om bij een drukkerij alles te bestellen, maar waar kun je verder nog op letten? In dit artikel worden drie aandachtspunten gegeven waar jij op kan letten om een goede keuze te maken.

Omschrijf je wensen specifiek en stel al je vragen
Maak gebruik van de expertise van de drukkerij door hen goed te vragen van wat wel en niet mogelijk is. Ook advies dat zij geven de keuze van de stickers is heel erg waardevol, omdat je daardoor een betere aankoop zal doen. Zelf zul je namelijk vaak niet veel verstand hebben van de bedrukking van stickers. Vraag om de details om een goed beeld te krijgen van wat je besteld. Het beste is om dit per mail te doen zodat de toezeggingen schriftelijk worden vastgelegd.

Let op de kwaliteit van het bestand
Het voorkomen van een lage resolutie van afbeeldingen is erg belangrijk. Anders ziet jouw sticker of poster er namelijk niet professioneel uit. Zorg daarom dat je de afbeelding niet teveel uitvergroot worden. Hierdoor krijg je namelijk een onscherpe afbeelding die niet mooi oogt. Verzamel al het beeldmateriaal dat je wil gebruiken daarom in een zo hoog mogelijke resolutie. Het gebruiken van een professionele camera is daarom erg aan te bevelen. Een goede check is om te vragen aan de online drukkerij of het document goed te gebruiken is. Zij kunnen dit namelijk goed beoordelen.

Vraag om een proefdruk
Gaat het om een grote bestelling dat veel geld kost of moet deze aan bepaalde voorwaarden zeker voldoen? Vraag dan een proefdruk aan om zekerheid te krijgen over hoe het drukwerk eruit komt te zien. Na een proefdruk kun je altijd nog van de bestelling af zien. Bovendien is het zo dat een of twee keer een proefdruk laten doen vaak geen extra geld kost. Dit is dus zeker de moeite waard!

Drukkerij gezocht?
Ben jij aan het rondkijken naar een drukkerij die gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van drukwerk? Raamfolie ontwerpen en vervaardigen kan Stickatelier.nl voor je doen, maar dit geldt ook voor stickers, canvassen en spandoeken. Bestel nu online en laat jouw bezoekers verrassen door je eigen gepersonaliseerde drukwerk aan hen te laten zien!

Blog schrijven gerelateerd aan het onderwerp bedrukking / stickers bedrukken. Zoekwoord ‘Raamfolie ontwerpen’ linken aan https://www.stickeratelier.nl/

Reacties uitgeschakeld voor Drie aandachtspunten waar je bij het bestellen van online drukwerk op moet letten

Auteur:

This author has published 45 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.