De voordelen van jouw website lokaal in Enschede!

3 november 2015 | Auteur: | Posted in Internet, Webdesign

Waarom is het belangrijk dat jij jouw webhosting afneemt binnen de omgeving van Enschede? Jij wilt graag lokaal gevonden worden met jouw website. Google en andere zoekmachines gaan steeds verder optimaliseren met het tonen van lokale zoekresultaten.

Het is daarom nu en in de toekomst een absolute ‘must’ dat jij jouw website lokaal gaat inrichten met diverse pagina’s. Een websitebouwer weet dat je diverse landingpagina’s nodig bent die volledig ingericht zijn naar de plaats om gevonden te worden. Tevens is het belangrijk dat je gebruik maakt van een Google Places-account.

Ook wordt de snelheid van jouw website bepaald door een aantal factoren. Uiteraard zijn niet alle factoren afhankelijk van de webhoster, zo speelt bijvoorbeeld de kwaliteit van je eigen internet een belangrijke rol. Echter spelen de factoren zoals de afstand tot de webserver wel degelijk een rol.

Uiteraard is niet alleen de afstand een belangrijke factor, ook de software, hardware en configuratie op de webserver is belangrijk. Hoe beter je hardware is, hoe sneller jouw website wordt. Maar ook zijn belangrijke onderdelen, zoals het starten van processen een belangrijke invloed op de snelheid van het verwerken van de HTTP-requests.

Welke services bepalen de snelheid van jouw website? DNS, TCP, APACHE, PHP en MYSQL. DNS is voornamelijk van belang voor de naamomzetting van ip-adres naar domeinnaam. De TCP zet de verbinding open voor de three-way-handshake en APACHE behandeld de aanvraag voor een statische website, wil er echter gebruik gemaakt worden van een dynamische website dan wordt de aanvraag doorgestuurd richting de PHP-module die de aanvraag in behandeling neemt en de query’s doorstuurd naar MySQL indien er een database verwerking uitgevoerd dient te worden.

De voornaamste onderdelen die echt invloed hebben op de snelheid van jouw website zijn de processen van Apache, de grote van de MySQL-query en de verwerkingssnelheid en tevens de verwerking van PHP door de module.

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.