Clickvin en D-sign verder als Immense

11 juli 2017 | Auteur: | Posted in Internet, SEO, Webdesign

Sinds 1 februari 2017 zijn Clickvin online media agency en D-sign internet productions samen verdergegaan onder de naam Immense. Met een enthousiast, strategisch team van zestien jonge professionals vormen zij een full service online marketingbureau voor iedere klant die online de volgende stap wil maken. “Het samenbrengen van online advertising en webdevelopment geeft ons de mogelijkheid om klanten sneller en adequater te ondersteunen in het realiseren van hun online doelstellingen”, zegt Vincent de Graaf van het voormalige Clickvin.

In de praktijk werken D-sign en Clickvin voor de nodige klanten samen. “Clickvin had klanten die al een website hadden, maar nog geen traffic en D-sign klanten die al wel traffic, maar nog geen goede website hadden. Dat was één van de redenen om onze activiteiten samen te voegen.” In het nieuwe Immense weten onder andere Display strategie, SEA en SEO strategie, Social Media strategie, Affiliate strategie, Conversie optimalisatie, Webshops, Online Systemen, Websites en Apps elkaar optimaal te versterken.

Voordelen
Met online advertising en webdevelopment in één hand biedt het nieuwe Immense hun klanten veel voordelen. “Zo pakken wij online projecten van A tot Z op om een gedegen en effectieve online strategie neer te zetten. Dit kan betekenen dat wij vanaf de eerste lettercode of midden in een online traject instappen. Voor ons gaat het erom dat wij de klant helpen de volgende stap te maken naar een succesvolle online strategie.” De negentien jaar ervaring binnen het management zorgt ervoor dat Immense voor alles een oplossing weet te adviseren en/of realiseren als het gaat om webdevelopment en online advertising.

Volwassen
Met een volwaardig, zestienkoppig team, dat een diversiteit aan online expertises binnen webdevelopment en online advertising beheerst, is Immense een serieuze, volwassen online partner op begeleidend, adviserend en uitvoerend niveau. “In onze ogen deed onze kwaliteit niet onder voor die van de grotere bureaus, maar vaak bleken wij ieder afzonderlijk te klein om aan een pitch mee te mogen doen. Toch bedienden wij als Clickvin en D-sign al ruim zestig, zeer tevreden klanten, waaronder E.ON, Natuurmonumenten, Blond Amsterdam, Roter, GWK Travelex en Nationale Vacaturebank.” Deze klanten hebben middels de expertise van beide bureaus al mooie resultaten geboekt. Met de sterke combinatie hoopt het nieuwe Immense zijn huidige en nieuwe klanten te helpen die online de volgende stap willen maken.

Reacties uitgeschakeld voor Clickvin en D-sign verder als Immense Tags: , , , , ,

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.