Maximaal comfort betreffende warmtepomp van Stiebel Eltron

31 maart 2015 | Auteur: | Posted in Webdesign

Maximaal comfort betreffende warmtepomp van Stiebel Eltron

Zeker warmtepomp is zeker alternatief verwarmingssysteem waarbij de warmte van buiten naar binnen wordt gehaald. Concreet wordt er energie uit de natuur gehaald en betreffende behulp van zeker warmtepomp wordt die energie omgezet aan warmte ervoor jouw eigen woning en sanitair water aan keuken en badkamer. De energie kan aan zowel de aardbodem, de grondwater, als de buitenlucht onttrokken belanden. Iets wat u zich ongetwijfeld zult afvragen, is of dit warmtebronnen tevens tijdens de winter voldoende energie bestaan leveren. Kunt u betreffende verscheidene woorden tevens aan de najaar genieten van zeker maximaal warmtecomfort aan jouw eigen gehele woning? Ja, dat kan u zeker.
Onze aardbodem is redelijk stabiel qua temperatuur. Aan de ondergrondse aardlagen bevindt zich water dat altijd meer dan 0°C bedraagt. En de buitenluchttemperatuur aan Nederland bedraagt gemiddeld 10°C. Zelf bij temperaturen van -20°C bestaan de warmtepompen van Stiebel Eltron nog energie uit de buitenlucht halen.
Maar wat gebeurt er dan aan de zomer? Aan de zomer wordt de werking van de techniek omgekeerd, waardoor de installatie als zeker categorie van airconditioning systeem fungeert en ervoor verkoeling zorgt. Betreffende zeker beperkte hoeveelheid energie is de warmtepomp aan staat vanwege de temperatuur aan jouw eigen woning via vloerverwarming of convectors zeker keten graden omlaag te brengen.

Auteur:

This author has published 8 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.