Bekijk wat Pepperflow voor je kan doen

18 september 2019 | Auteur: | Posted in Nieuws

Je organisatie zou de realisatie van een uitgesproken ambitie moeten zijn. Door die ambitie te vertalen op een heldere, bruikbare en actuele manier, kun je dichter bij de realisatie ervan komen. Pepperflow vergroot jouw realisatiekracht door actuele informatie zichtbaar en bruikbaar te maken.

 

Informatie uitwisseling

In de praktijk is gebleken, dat de potentie van nieuwe technologische ontwikkelingen als hulpmiddel steeds beter kan worden benut, om informatie van en over je mensen, organisatie en omgeving nog beter uit te wisselen. Een organisatie sturen houdt tegenwoordig vooral in, dat informatie tijdig en op de juiste manier geïnterpreteerd moet kunnen worden om optimale besluitvorming te bereiken en passende maatregelen te kunnen treffen.

 

Zichtbaar en bruikbaar

Het zichtbaar maken van informatie middels Pepperflow gebeurt niet zomaar even door snel wat gegevens te verzamelen en uit te werken in een rapport. Het is een doordachte, systematische, geïntegreerde en interactieve verwerking van data naar de wijze waarop de gebruiker het prettig vindt. Gebruikers worden gemotiveerd door efficiënt en effectief input te geven op een manier, dat het op de lange termijn interessant blijft om te doen. Dat wil zeggen zo min mogelijk en tegelijk zo goed mogelijk de gelegenheid benutten om informatie te verstrekken. Voor wat betreft de output van informatie is het systeem dermate ingericht, dat de ingevoerde gegevens op eenvoudige wijze omgezet kunnen worden tot interessante rapportages, waarin veel informatie weergegeven wordt, zonder daar zelf veel aan te hoeven sleutelen.

 

Minder inspanningen, meer informatie

Pepperflow is erop uit om jouw organisatie meerwaarde te bieden door minder inspanningen te vragen van de betrokken gebruikers. De slimme methodische en eenvoudige verwerking van gegevens moet vervolgens leiden tot meer informatie.

 

Diensten

Bij Pepperflow gaat het om diensten op het gebied van Planning & Control, Informatieveiligheid en Kwaliteitsmanagement. Je wordt onder andere geholpen met het scherp formuleren van doelstellingen, het ontwikkelen en gebruiken van KPI’s en het monitoren van de uitvoering (PDCA-cyclus).

Reacties uitgeschakeld voor Bekijk wat Pepperflow voor je kan doen

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.