Wat voor muziek op je bruiloftsfeest?

22 juli 2019 | Auteur: | Posted in Gezondheid, Nieuws

Een bruiloftsfeest valt of staat met de muziek die er gedraaid wordt. Het is een heel verschil of er muziek klinkt die de gasten meeneemt de dansvloer op, of er een heerlijke foute party van maakt, of dat er ergens iets gedraaid wordt waarbij iedereen zo ongeveer verveeld aan een statafel blijft hangen… Maar ja: wat voor soort muziek kies je dan? Ga je voor een liveband of toch liever voor het inhuren van een DJ op je bruiloft?

Een DJ heeft veel stijlen in huis
Ga je voor een professionele DJ dan kan je er meestal zeker van zijn dat hij precies weet welke muziek op dat moment aanslaat. Hij zal weten hoe hij de mensen de vloer op moet krijgen en hoe lang hij hiermee door kan gaan. Een DJ die gaat voor kwaliteit overlegt uiteraard met het aanstaande bruidspaar over de wensen en verwachtingen. Willen ze graag een thema, zoals de zeventiger jaren, of juist meer de muziek van nu? Of kiezen ze juist voor een mix van alles en mag hij volledig inspelen op de verzoekjes van de gasten?

Leuke extra’s
Kies je voor een DJ, dan kan je ook denken aan leuke extra’s. Ga op zoek naar een professional met de mogelijkheid om extra’s in te huren zoals een verlichte dansvloer of bijvoorbeeld een Volkswagen omgebouwd tot DJ Booth. Ontzettend leuk voor een tuinfeest!

Waarom kiezen?
Of kies gewoon voor beide opties! Huur een DJ en met hem ook een saxofonist, bijvoorbeeld! Zo heb je het beste van twee werelden en kan jouw feest gewoon niet meer stuk!

Reacties uitgeschakeld voor Wat voor muziek op je bruiloftsfeest? Tags: , , , , , ,

Auteur:

Tekstschrijver, met hart voor tekst en klant!

This author has published 11 articles so far.

Comments are closed.