Wat is nou een leuke lamp voor een meisjeskamer?

8 oktober 2020 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Verlichting een vreselijk onderschat accessoire voor in de slaapkamers. Ditzelfde komt vaak voor in kinderkamers. De hele meidenkamer wordt helemaal in thema gestyled, maar daar blijft dezelfde saaie plafondplaat aan het plafond hangen. Terwijl er zulke leuke kinderverlichting te krijgen is, die je perfect kunt matchen met de kleuren die jij hebt gekozen in de meisjeskamer. 

 

Vind een leuke lamp voor de meidenkamer

Inspiratie genoeg te vinden natuurlijk voor leuke meidenverlichting. Je kunt kijken op pinterest of instagram, maar een rondje goed door google heen stuurt je direct naar de beste aanbieders op het gebied van kinderverlichting. Bedenk voor je een aankoop doet goed wat voor soort lamp je nodig hebt. Voor hoge plafonds kun je prima hanglampen gebruiken. Leuk, want zo komt de lamp wat meer het interieur in. Maar zijn de plafonds wat lager, kies dan voor een goede plafondlamp. Maar natuurlijk wel een echte eyecatcher. Zo hebben wij de verschillende silhouet lampen gespot van Land of Kids. Wat dacht je van de roze Dandelion lampen? Heerlijke meidenlampen in roze met witte strikjes. En zet je de lamp aan? Dan komt er een schitterend tafereeltje tevoorschijn van een meisje en kat in een weide. We zien bomen, gras en vlinders vliegen in het rond. Het meisje blaast tegen paardenbloemen en het katje probeert de vlinders te vangen. 

Wil je meer informatie over de Dandelion lampen van Land of Kids? Je vind ze bijvoorbeeld hier.

 

Meer oud roze inspiratie?

Meer oud roze nodig voor de meidenkamer? Zonder direct de muren helemaal knalroze te schilderen, kun je echt wel veel roze accenten aangeven in de kinderkamer. Natuurlijk willen een heleboel meisjes alles het liefst Barbie roze. Zie je dit zelf niet zitten? Dat hoeft niet problematisch te zijn. Kies voor rustigere muren, bijvoorbeeld een licht behang of oud roze tint. Daarbij ga je combineren met roze kinderkamer accessoires. Deze kun je op een later moment weer prima vervangen. Kijk hier voor oud roze kinderkamer inspiratie.

Reacties uitgeschakeld voor Wat is nou een leuke lamp voor een meisjeskamer?

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.