Ziekenvervoer in Den Haag

28 april 2017 | Auteur: | Posted in Nieuws

Taxi Centrale Haaglanden (TCH) is een van de grootste en meest veelzijdige taxi centrales in Den Haag. TCH staat voor scherpte tarieven en goede service en bieden allerlei verschillende services aan waaronder ziekenvervoer.

TCH
TCH is een allround taxi centrale en is een samenvoeging van Taxibedrijf Lassooij, Personenvervoer Van der Wijst, Rijswijkse Taxi Centrale (RTC) en Business Taxi Wassenaar. Door deze samenwerking heeft TCH veel kennis in huis en een dynamische, gevarieerde klantenkring. Ze rijden onder anderen voor ziektekosten verzekeraars, hotels, gemeentes, ministeries en multinationals. Maar ook particuliere reizigers maken veelvuldig gebruik van TCH’s diensten. Het taxibedrijf heeft verschillende certificaten en vergunningen wat de kwaliteit waarborgt. Zo bezitten ze het ISO 9001 certificaat wat kwaliteit volgens internationale normen garandeert. Daarnaast is TCH ook het eerste taxibedrijf dat een TTO vergunning kreeg in de gemeente Den Haag. TTO staat voor Toegelaten Taxiorganisatie en is een extra kwaliteitskeurmerk voor TCH.

Ziekenvervoer
Naast de reguliere particuliere en zakelijke service verzorgt TCH ook ziekenvervoer. Taxi Centrale Haaglanden is bekend met alle instellingen, ingangen en afdelingen van medische centrums in regio Haaglanden. De medewerkers van TCH helpen graag met het plannen van de taxirit zodat u zeker weet dat u op tijd bent voor uw medische afspraak. Bovendien is de communicatie met de instellingen uitstekend waardoor de eventuele terugrit ook vlekkeloos zal verlopen. De chauffeurs bieden graag wat extra service en begeleiden u dan ook graag van deur tot deur.

Heeft u op regelmatige basis een afspraak bij een medische instelling? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar over eventuele declaratie van vervoerskosten.

Ook voor rolstoel vervoer kunt u bij TCH terecht. Voor deze speciale service is het gewenst om minstens 24 uur van te voren contact op te nemen zodat u gegarandeerd een rolstoelbus krijgt. Kijk voor meer informatie op www.tch.nl/

Reacties uitgeschakeld voor Ziekenvervoer in Den Haag Tags: , ,

Auteur:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.