De rage van de citroensapkuur

27 september 2014 | Auteur: | Posted in Afvallen, Gezondheid

Er is de laatste tijd heel wat te doen over de citroensapkuur. Beyoncé verloor er in 5 dagen tijd maar liefst 5 kilogram mee om mooi te staan voor haar filmopnames. Eigenlijk is het een manier om je lichaam te ontgiften, maar het wordt de laatste tijd opvallend vaak gebruikt om vlug af te vallen. Het is dan ook een crash-dieet dat je lichaam op een korte tijd veel kilo’s laat verliezen. Het is niet echt een aanrader voor de lange termijn, maar kan het lichaam toch deugd doen om af en toe eens 5 dagen volledig te ontgiften en te reinigen. Ook op MyPerfectLife kan je een artikel hierover terugvinden.

Waarom de citroensapkuur?

De citroensapkuur doe je in de eerste plaats om je lichaam te reinigen. Doordat je enkel citroensap en esdoornsiroop drinkt, krijgt je lichaam de tijd om eens helemaal te reinigen en alle overbodige afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Dit is natuurlijk geen pretje. Leven op enkel citroensap is niet voor iedereen weggelegd en velen halen dan ook niet de vooropgestelde 10 dagen van het dieet. Het is zeker belangrijk dat deze periode niet overschreden worden. Dit is geen lange termijn dieet. Het is een tijdelijke kuur die maximaal 10 dagen volgehouden mag worden.

Ook Beyoncé heeft aangegeven dat ze het knap lastig had om deze kuur vol te houden. Maar ze is erg blij over het resultaat en voelde zich stukken beter nadat ze het volgehouden had. Ze moest even weer wennen aan de vaste voeding maar voelt zich nu beter dan ooit.

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.