Diëten met heel weinig calorieën

26 februari 2014 | Auteur: | Posted in Afvallen

Het crashdieet
Het crashdieet is een dieet waarin je in een korte periode vele kilo’s lichter wordt. Voor een korte periode nuttig je veel minder dan je gevraagd wordt van het lichaam. Je kunt op deze manier snel kilo’s lichter worden. Het lichaam krijgt vooral wat je lichaam verlangt binnen door het eten van groenten en soep. Er wordt weinig eiwitten gegeten. Een bekend crashdieet is het sapjesdieet.

Het fruitdieet
Er wordt voor een korte tijd enkel fruit en groenten gegeten bij het fruitdieet. Een voorbeeld van zo’n periode enkele dagen. Doordat je alleen maar fruit en groenten eet wordt de inname van caloriën snel verlaagd. Het fruitdieet is in zekere mate hetzelfde als een detox dieet. Om eiwitten binnen te krijgen neem je eiwitshakes.

Het soepdieet
Het soepdieet is een dieet om spoedig lichaamsgewicht te verliezen. Soepen pushen de vetverbranding waardoor je meer vet verbrand. Door middel van het nuttigen van de soepen wordt je lichaam ook schoongemaakt. Het soepdieet is enkel voor een paar dagen bij te houden zonder lichamelijke problemen. Je krijgt niet na korte tijd honger doordat je zoveel soepen tot je mag nemen als je kunt.

Auteur:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.