Zeeland, dé vakantieprovincie van Nederland!

27 februari 2013 | Auteur: | Posted in Vakantie

Verblijft u deze zomer in eigen land? Dan is Zeeland zeker een aanrader om naar toe te gaan. Zeeland is namelijk dé vakantieprovincie van Nederland. Er is hier namelijk genoeg te doen, voor zowel jong als oud. U treft hier de mooiste stranden, mooiste natuur en tal aan mogelijkheden. Wat dacht u er bijvoorbeeld van dat als het mooi weer is, gewoon lekker naar het strand te gaan en te genieten van de zon? Of er lekker met de fiets op uit te gaan om Zeeland met de fiets te ontdekken? U kunt fietsen over de duinen en zo genieten van het prachtige uitzicht, maar u kunt ook fietsen door de bossen. Dat is erg mooi om te doen.

Natuurlijk kunt u ook allerlei bezienswaardigheden gaan bezoeken. Zoals bijvoorbeeld de Stormvloedkering. Dit is erg mooi om mee te maken en te beleven. Ook Neeltje Jans en het Arsenaal zijn erg leuk. Nog een aanrader is om het badplaatsje Domburg te bezoeken. Hier treft u veel andere toeristen. Deze komen voornamelijk voor de gezelligheid van het typische Zeeuwse dorpje, maar ook voor het strand. Dat is namelijk op loopafstand van het centrum, en is erg groot en mooi. Hier is het in de zomer dan ook zeker goed vertoeven. U kunt hier ook starten met fiets- en wandelroutes.

Het mooie van Zeeland is dan ook dat u met de fiets overal naar toe kunt. Alles is erg dicht bij elkaar en alles is zeer goed bereikbaar. Zeker een aanrader als u op vakantie gaat in eigen land!

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.