Je reistijd efficiënt gebruiken? 6 tips!

2 oktober 2019 | Auteur: | Posted in Reizen

Ben je voor je werk veel onderweg? Altijd afspraken buiten de deur en vaak ook nog op een flinke afstand van elkaar? Dan is de kans groot dat je dagelijks een hoop tijd in de auto doorbrengt. Vele weggegooide uren dus. Hoewel: dat laatste hoeft echt niet het geval te zijn. Je kunt je reistijd op vele manieren nuttig besteden! Kijk eens naar de volgende tips.

Telefoontjes plegen

Vooropgesteld: je doet dit natuurlijk handsfree. Maar een autorit is dé gelegenheid om die enorme lijst met nog te plegen telefoontjes af te handelen. Je hoeft je natuurlijk niet alleen te beperken tot de ‘moetjes’. Een autorit is ook het geschikte moment om ‘zomaar’ eens een zakelijke relatie te bellen en te vragen hoe het ervoor staat. Zo toon je betrokkenheid en interesse, wat later weleens van pas zou kunnen komen!

Podcasts luisteren

Ook voor het verbreden van je kennis is een autorit bij uitstek geschikt. Tegenwoordig zijn we natuurlijk allang niet meer ‘verplicht’ om naar de autoradio te luisteren. We luisteren onze eigen muziek, maar kunnen via een dienst als Spotify ook vele verschillende podcasts luisteren. Zonder twijfel zijn er ook over jouw vakgebied interessante audioverhalen. Je zult jezelf versteld doen staan over de hoeveelheid nieuwe informatie die je hieruit kunt oppikken, ook tijdens een autoritje.

Eten

Tussen al het werken en reizen door moet je ook tijd vrijmaken om te eten. Óf je eet gewoon in de auto, natuurlijk! Met een ontbijt of lunch ben je normaliter toch al gauw een kwartier of langer bezig. Maar door het in de auto te nuttigen bespaar je tijd, die je op een later moment weer efficiënt kunt inzetten.

Presentaties oefenen

Wat ook een optie is, is het hardop oefenen van de presentatie die je straks moet geven. Het voordeel van de auto is immers dat je alleen bent en niemand je hoort. Zo kun je je pitch nog even finetunen, vlak voordat je op je bestemming arriveert.

Doorwerken onderweg

We gingen er tot dusver telkens van uit dat je zelf rijdt. Echter, je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een directiechauffeur van Corée Chauffeursdiensten in te schakelen. Dat heeft als groot voordeel dat je je niet met het verkeer hoeft bezig te houden en op de achterbank rustig kunt doorwerken op je laptop.

Slapen

Je kunt er tot slot ook voor kiezen om een langere autorit te gebruiken om wat bij te slapen. Zeker als je lange dagen maakt en vaak ‘s avonds nog doorwerkt, kun je wat slaap vaak goed gebruiken. Zo zorg je ervoor dat je fris en uitgerust op je volgende afspraak komt. Toch ook maar eens overwegen, zo’n privéchauffeur?

Reacties uitgeschakeld voor Je reistijd efficiënt gebruiken? 6 tips!

Auteur:

This author has published 45 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.