Ga je naar een festival? Huur een partybus!

16 augustus 2018 | Auteur: | Posted in Aanbieders, Reizen, Stedentrips, Vakantie

Het festivalseizoen is nog in volle gang en elk weekend zijn er wel spetterende festivals waar jij en je vrienden heen willen. Unaniem zijn jullie het erover eens om het desbetreffende weekend naar een festival toe te gaan, maar dan komen jullie erachter dat het festival verder weg is dan gepland. Een taxi huren is vrij prijzig, zeker als je met een groep gaat. En dan nog te bedenken dat je na het festival ook nog terug wilt. Een ander dilemma is dat het OV niet goed aansluit op de bestemming. Door het vele overstappen en wachttijden kan de reis al erg lang worden. Je wilt graag naar het festival maar de reis is een dilemma. Wat ga je nu doen?

Een bus huren is dan een ideale optie voor jou en je vrienden. Het biedt alle gemakken van dien:

  • Je reist samen met jouw vriendengroep;
  • Extra Reiscomfort;
  • Zelf de heen- en terug tijd bepalen;
  • Chauffeur (eventueel) aanwezig voor heen- en terugreis;
  • Optie voor Led verlichting en goede geluidsinstallaties bij een partybus.

Eigen vriendengroep

Het voordeel van een bus huren is, dat jullie met de complete vriendengroep naar het festival kunnen. Er zijn keuzes uit verschillende bussen, zo kunnen er geen smoesjes ontstaan van: ‘Sorry ik kan niet mee, want er is geen plek meer’. Er is plek voor iedereen!

Daarnaast hoeven jullie geen rekening te houden met andere medereizigers. De reisverhalen kunnen losbarsten!

Chauffeur (eventueel) aanwezig

Een partybus huren voor het festival maakt de dag een stuk aangenamer. Jullie hoeven geen rekening te houden met degene ‘die rijdt’, want er is een chauffeur aanwezig die jullie veilig van A naar B vervoerd.

Extra reiscomfort

Na een slopend dagje op het festival ben je wel toe aan een relaxte terugreis. Dan zijn luxe stoelen een pluspunt om lekker in te dutten. De partybussen zijn voorzien van luxe stoelen, die comfort bieden voor de lange heen- en terugreis.

Tijden bepalen

De vervoerstijden kunnen jullie zelf bepalen. Jullie zijn niet afhankelijk van bepaalde aanvangstijden die de buschauffeur(bedrijf) hanteert.

Led verlichting en goede geluidsinstallaties

Het festival kan al tijdens de busreis beginnen met behulp van led verlichting en goede geluidsinstallaties. Verbind de telefoon met de geluidsinstallaties en laat het feest beginnen!

Reacties uitgeschakeld voor Ga je naar een festival? Huur een partybus!

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.