vakantiehuizen in België

28 juni 2015 | Auteur: | Posted in Aanbieders

Indien je op zoek bent naar een vakantiehuisje in België, dan ben je hier aan het goede adres. België heeft namelijk een hoop te bieden voor verschillende doelgroepen. We proberen het land te beschrijven aan de hand van de landstaal en de geografie.

Vakantiehuizen in België zijn veelal populair bij de bevolking van België zelf. Dit komt door de diversiteit van het land. In het noorden vindt men Vlaanderen, Nederlandstalig. Wallonië in het Zuiden is dan weer grotendeels Franstalig. Het aanbod aan vakantiehuisjes is wellicht het grootst in de Ardennen, het groene gedeelte van België – het gedeelte in het Zuiden van België. Vlamingen kunnen er ontsnappen aan de drukte en genieten van de bossen en de natuur. Veelal zijn chalets populaire verblijfsbestemmingen. Charmante stadjes, bossen, sneeuw in de winter, … het kan menig personen bekoren. Een andere publiekstrekker is dan weer de zee. In de zomer – bij mooie temperaturen – is de vraag groot en wordt er duchtig gehuurd. De Ardennen en de zee bieden dan wel het grootse aanbod huisjes, ook de Westhoek en meer centraal gelegen huisjes zijn populair. De Westhoek omwille van de band met de wereldoorlog en meer centraal gelegen woningen stellen de huurder in staat om af te zakken naar grootsteden (Antwerpen, Gent).

België is dus best veelzijdig. Indien we nu spreken over een groen natuurweekendje in de Ardennen – een cultureel weekend alwaar het bezoeken van steden op de agenda staat – of een uitstapje naar het zeewater, telkenmale kan België dit bieden. Het aanbod is gigantisch en voor iedere is er wel wat wils. Lekker wegdromen bij een huisje met eigen saunagedeelte en binnenzwembad, het is perfect mogelijk. We raden je aan om het aanbod eens te bekijken en voor je het weet vertoef je ergens in België.

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.