Visum Turkije online aanvragen via www.VisumDirect.nl

31 maart 2015 | Auteur: | Posted in Aanbieders, Reizen, Stedentrips, Vakantie

Reizigers die op vakantie naar Turkije gaan, hebben een visum nodig. In het verleden was het nog mogelijk om op de Turkse luchthaven een visum (een stickertje met een stempel erop) te kopen voor €15,-. Sinds vorig jaar is hierin een verandering gekomen en zal de mogelijkheid om op het vliegveld een sticker met een stempel te halen vervallen. De visumsticker wordt vervangen door een e-visum. Dit is een digitale document dat uitgeprint moet worden. Oorspronkelijk zou deze regeling per 1-11-2014 ingaan, maar op de luchthavens is het nog mogelijk om bij aankomst een visum te kopen. Het is nog niet bekend wanneer deze mogelijkheid zal verdwijnen, maar op korte termijn kunnen reizigers hun visum voor Turkije alleen online aanvragen. Momenteel kost een visum op de Turkse luchthaven €25,-, maar wij adviseren u om een e-visum voorafgaand aan uw reis aan te vragen. Op deze wijze hoeft u niet lang in de rij te staan, want vanwege deze regeling zijn er beperkt aantal loketten geopend.

Het e-visum kunt op de officiële site van de Turkse overheid aanvragen: www.evisa.gov.tr. Iedere reiziger dient in het bezit te zijn van een e-visum Turkije. Dus ook voor kinderen die bij de ouders in het paspoort staan, moet u apart een e-visum Turkije aanvragen. Uw e-visum is vanaf de ingangsdatum 180 dagen geldig. In deze 180 dagen kunt u meerdere keren naar Turkije reizen. Echter kunt u maximaal 90 dagen in Turkije verblijven. Een e-visum voor Turkije kost momenteel $20,- per visum (+ 0,70$ transactiekosten) en dit bedrag kunt u alleen met een creditcard afrekenen. Verder moet u een Engelse aanvraagformulier invullen om uw e-visum te kunnen aanvragen.

Een andere mogelijkheid is om uw e-visum Turkije via VisumDirect aan te vragen. Op www.visumdirect.nl kunt u eenvoudig een e-visum voor Turkije aanvragen. Dit verloopt snel en gemakkelijk door het invullen van het online aanvraagformulier dat in het Nederlands is opgesteld. Uw e-visum kunt u veilig afrekenen met iDEAL of MisterCash. Vervolgens zal VisumDirect uw visumaanvraag regelen. Als u voor 18uur heeft besteld, dan krijgt u nog dezelfde dag uw e-visum(s) in uw mailbox. Vervolgens kunt u uw e-visum(s) thuis uitprinten.

Waarom VisumDirect?

  • Snel (Voor 18:00uur besteld=zelfde dag nog geleverd)
  • Voordelig (E-visum voor Turkije kost slechts €21,95 per persoon!)
  • Betalen via iDEAL, MisterCash of PayPal
  • Gemakkelijk
  • Veilig (SSL-verbinding)
  • Betrouwbaar

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.