Vakantiegangers Turkije kunnen hun e-visum Turkije aanvragen bij www.visumdienstturkije.nl

10 januari 2015 | Auteur: | Posted in Aanbieders, Reizen, Stedentrips, Vakantie

 

Zoals de meeste mensen al weten is Turkije overgestapt naar het online aanvragen van een visum Turkije, ofwel e-visum Turkije. Hoewel er bij de invoering van dit e-visum veel klachten waren zijn reisorganisaties er erg blij mee. De reizigers hoeven niet meer in lange wachtrijen te staan en vooraf wordt er veel problemen weggehaald. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de geldigheidsduur van de paspoort.

 

De reizigers kunnen hun e-visum aanvragen bij de officiële website van de Turkse regering www.e-visa.gov.tr. Echter, de Nederlandse reizigers ondervinden wel wat moeilijkheden. De Turkse officiële website biedt beperkte betalingsmogelijkheden, waardoor Nederlandse en Belgische reizigers niet met hun Ideal of Mr. Cash kunnen betalen. Daarnaast is de website in het Engels, waardoor sommige reizigers de vragen niet goed begrijpen en een fout antwoord invullen. Hierdoor vragen sommige mensen ongeldige e-visums aan en moeten dan bij aankomst voor € 25 opnieuw hun visum aanschaffen. Daarbij lopen ze het risico om in lange wachtrijen te staan, omdat de meeste balies zijn gesloten in verband met het online aanvragen.

 

Visumdienst Turkije is een gespecialiseerd bemiddelingsbureau die jaarlijks duizenden visums aanvraagt voor mensen die naar Turkije reizen. Bij ons op de website kunt u uw e-visum gewoon in het Nederlands aanvragen en uiteraard betalen met uw veilige Ideal of Mr. Cash. Daarnaast herkennen we de meest gemaakte fouten in het aanvragen van uw e-visum en halen deze kosteloos eruit. Het aanvragen van uw e-visum Turkije gaat als volgt:

 

Visumdienst Turkije vraagt uw e-visum voor Turkije in drie stappen aan:

  1. Als eerste heeft Visumdienst Turkije uw gegevens nodig. Het gaat om persoonlijke gegevens en om gegevens van het paspoort, alsmede de datum wanneer het visum moet ingaan.
  2. Als u de benodigde gegevens heeft ingevuld kunt u gemakkelijk en vertrouwd betalen met Ideal of Mister Cash.
  3. Als wij uw gegevens en betaling hebben ontvangen krijgt u het geldige visum voor uw reis naar Turkije zo snel mogelijk in uw mailbox. Wij garanderen dat u uw e-visum Turkije binnen 24 uur ontvangt!

 

Daarnaast kunt u op onze website de antwoorden treffen op de meest gestelde vragen. Staat uw antwoord er niet tussen ? Stuur dan gewoon een e-mail naar info@visumdienstturkije.nl en u krijgt binnen 24 uur een antwoord op uw vraag. We helpen u graag !

Auteur:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.