Een vakantiewoning in Denia

4 november 2013 | Auteur: | Posted in Aanbieders, Reizen, Vakantie

Ten noorden van Benidorm ligt de badplaats Denia. Deze vissersplaats aan de Spaanse Costa Blanca is met name populair onder de Nederlandse bevolking als overwinteringsbestemming. Dit is niet geheel ten onrechte, zo heeft Denia een sfeervolle haven en de Moorse burcht gebouwd in de 12e eeuw.

Om uw vakantiewoning Denia te vinden zijn er online tal van aanbieders, hier vindt u alle vakantiehuizen in Denia voor een onvergetelijke vakantie aan de spaanse Costa Blanca. U kunt online meteen controleren of het huis naar keuze nog beschikbaar is tijdens uw gewenste periode. Als u de keuze uit één van de vakantiehuizen heeft gemaakt kunt u vervolgens direct uw reservering plaatsen en alvast vooruitkijken naar uw prachtige vakantiewoning Denia.

Alle luxe rondom uw vakantiewoning Denia

Door het klimaat is Denia de ideale omgeving om te overwinteren. De vakantiewoningen in Denia liggen allemaal in een schitterende omgeving. Het kosmopolitisch stadje Denia ligt in het noorden van de Costa Blanca. Het stadje grenst aan een grote heuvel waar vanuit het uitzicht adembenemend is.

In Denia vindt u, naast een prachtig zandstrand, vele jacht- en vissershaventjes en talloze winkeltjes en restaurantjes. Tevens is er een veerverbinding naar het dichtbij gelegen eiland Ibiza. Kortom, de omgeving van de vakantiewoning Denia biedt u alles om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Auteur:

This author has published 154 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.