Hoe bereid ik me voor op een vakantievlucht?

14 maart 2019 | Auteur: | Posted in Reizen

Ga jij binnenkort naar een vakantiebestemming in het buitenland en heb je besloten om met het vliegtuig te reizen? Dan zijn er een paar handige tips die jou helpen om jezelf voor te bereiden op de vlucht, zodat je alles goed geregeld hebt. Wat kun je bijvoorbeeld van tevoren al regelen? En wat is handig om extra mee te nemen? Dat en meer tips worden in dit artikel gegeven.

Irritaties verminderen
Er zijn een aantal tips die ervoor zorgen dat jij tijdens de vlucht lekker op jouw plek zit. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten dat het goed is om af en toe eens je benen te strekken. Dit kan door even heen en weer in het gangpad te lopen. Wanneer je dit niet doet dan is er een groter risico op trombose of bloedstolsels. Ook zorgt dit ervoor dat je even beweging krijgt en dat zal goed aanvoelen. Neem ook bijvoorbeeld een koptelefoon mee met ruisonderdrukking om ervoor te zorgen dat je even kan ontspannen. Wanneer je voor het eerst vliegt is het goed om te weten dat de druk op je oren verholpen kan worden door op iets te kauwen of door speciale oordopjes in te doen.

Kleding
Het is vaak niet erg warm in het vliegtuig omdat hier een medische reden voor is. Een koudere temperatuur gaat namelijk Hypoxia tegen. Hierdoor zullen reizigers niet snel flauwvallen. Het is daarom verstandig om een extra trui met lange mouwen mee te nemen. Draag daarom ook bijvoorbeeld een lange broek en dichte schoenen zodat je jezelf lekker warm houdt.

Het gevoel van een langdurende vlucht verkleinen
Neem iets mee om de tijd makkelijker door te komen. Dit kan bestaan uit een bijvoorbeeld een puzzelboekje, tekenboekje of mobiel met enkele spelletjes daarop. Je kan ook een boek meenemen, maar pas dan wel op dat je daardoor niet misselijk of moe wordt. Ga tussentijds verder even lekker slapen en geniet vooral ook van het mooie uitzicht.

Fijne reis!
Het is ook belangrijk om te kijken waar je de auto bijvoorbeeld parkeert tijdens de vakantie. Parkeren Schiphol? Kijk dan bij GreenParking Schiphol. Deze parkeerservice is handig omdat beide parkeerterreinen namelijk op tien minuten afstand van Schiphol liggen. Het bedrijf doet er namelijk alles aan om jouw reis een makkelijke en snelle start te geven. Je kunt heel makkelijk en veilig je auto hierdoor parkeren dichtbij Schiphol. Een voorbeeld waaruit dit blijkt is dat na het parkeren bij de vertrekhal, je de autosleutels af kan geven aan één van de chauffeurs van GreenParking Schiphol en gelijk kan doorlopen. Zij zullen vervolgens jouw auto gelijk naar een 24/7 bewaakte parkeerplaats brengen. Nadat je terug bent van vakantie ontvang je de auto bij Schiphol, waardoor je niet onnodig hoeft te slepen met bagage. Dat scheelt jou weer een hoop moeite!

Reacties uitgeschakeld voor Hoe bereid ik me voor op een vakantievlucht?

Auteur:

This author has published 45 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.