Ga de Marathon van Barcelona lopen

30 januari 2019 | Auteur: | Posted in Hardlopen, Reizen, Sport, Vakantie

Op 10 maart 2019 vindt de marathon Barcelona plaats. De marathon vindt plaats in het centrum van de stad. Dus tijdens de marathon doe je vele beroemde bezienswaardigheden van Barcelona aan, zoals de beroemde kathedraal Sagrada Familia. Barcelona kent in maart een heerlijk klimaat voor de marathon. Het is niet te heet, maar ook niet koud en de starttijd is al lekker vroeg op 8:30 uur. Vervolgens heb je een tijdslimiet van 6 uur om de gehele marathon uit te lopen. Na het behalen van de finish, krijgt iedere deelnemer een blijvende herinnering in de vorm van een medaille en een certificaat.

Het programma voor de marathonreis naar Barcelona

De marathonreis begint al op 8 maart als je op het vliegtuig stapt naar Barcelona. Na aankomst kun je heerlijke relaxen in je hotel of wat leuke highlights van Barcelona bekijken. Op 9 maart, een dag voor de eigenlijke marathon moet je je startnummer ophalen en heb je de rest van de dag de tijd om je voor te bereiden of te ontspannen in de stad door de bekende bezienswaardigheden te bekijken. 10 maart is dan de dag dat je de marathon gaat lopen. Na het bereiken van de finish heb je alle tijd om bij te komen in het hotel en overnacht je nog een nacht in Barcelona. De volgende dag is de dag van vertrek en heb je een fantastische marathonervaring erbij.

Het parcours

Het parcours van de marathon van Barcelona start en finisht op het beroemde plein Plaça d’Espanya. De eerste kilometers van het parcours zijn vrij heuvelachtig en maken de marathon al direct tot een uitdaging. Later zal het parcours vlak zijn. Elke vijf kilometer is er een rustpunt waar je water, fruit of een sportdrankje krijgt en je goed voorbereid aan de volgende fase van het parcours kunt beginnen. De marathon van Barcelona is ook een uitstekende marathon voor de nog niet zo geoefende of beginnende marathonloper.

Reacties uitgeschakeld voor Ga de Marathon van Barcelona lopen

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.

Additional Articles From ‘Hardlopen’