Joggen is niet meer hip. Het moet viezer zijn!

4 mei 2014 | Auteur: | Posted in Hardlopen, Sport

Hippe mensen zijn niet meer tevreden als hij een stukje heeft gejogd. Het moet nu viezer en grof zijn.  Men wil voelen dat ze gesport hebben. De kleding moet vies zijn! Hardlopen is dus niet meer hip, niet getreurd, zijn er een hoop andere sporten.

Obstacle Run is een van de nieuwe manieren die steeds meer beoefend wordt. Een hardloopwedstrijd waarbij je over allerlei obstakels moet klimmen. Het is niet zo zeer een strijd, maar meer voor de lol. Uiteraard komt bij zoiets niet alleen maar uithoudingsvermogen of loopvermogen kijken. Je zal er voor moeten zorgen dat je sterker wordt en misschien nog wel het belangrijkste: Techniek.

Naast Obtsacle Runs zijn er ook nog veel meer soortgelijke sporten in opkomst. Bijvoorbeeld Bootcamp of buiten fitness. Ze kenmerken allemaal een dirty. Niet meer het standaard een beetje rond rennen of iedere keer dezelfde apparaten afwerken. Nee, echt actief, tot het gaatje gaan. Dat is waar het om gaat. Jezelf meerdere malen tegen komen, ook tijdens een oefening. Het gevoel dat je echt iets hebt gedaan!

Het is lastig om een goede trainingslokatie te zoeken om zulk soort activiteiten te beoefenen. Toch als je in jouw buurt zoekt naar Obstacle Run training zal je meerdere personal trainers tegenkomen die jou hier bij kunnen helpen. Het is belangrijk om goed te ontwikkelen voor je mee doet aan zo’n run, want ongetraind heb je veel kans op blessures. Waardoor je direct weer uit de running bent.  Kortom trainen voor een run is essentieel, zonder twijfel.

 

Auteur:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.

Additional Articles From ‘Hardlopen’