Rustiek kamperen

27 januari 2014 | Auteur: | Posted in Vakantie

Bij rustiek kamperen wordt er meestal meteen gedacht aan het kamperen op een camping in het buitenland. Maar ook in Nederland kunt u rustiek kamperen. Speciaal hiervoor zijn de Karaktervolle Groene Campings. Bij deze campings kunt u genieten van een heerlijk campinggevoel met een persoonlijke sfeer. De campings zijn prachtig gelegen in de natuur, waar u kunt genieten van uw welverdiende rust. Niet bezig zijn met de dingen van alle dag, maar puur tot rust kom.

Wat is rustiek kamperen?

Voor iedereen is rustiek kamperen iets anders, maar over het algemeen wordt het volgende onder rustiek kamperen verstaan:

  • Rust
  • Kleinschalig
  • In de natuur
  • Familiaire sfeer

Bovenstaande kenmerken zijn ook zeker kenmerken waaraan de Karaktervolle Groene campings voldoen. Op bovenstaande kenmerken zijn de campings dan ook geselecteerd.

Rustiek kamperen in elke provincie

Omdat de campings van Karaktervolle Groene Campings verspreid liggen over heel het land, worden ook bijna alle provincies vertegenwoordigd. De campings van de KGC zijn te vinden in GroningenFrieslandDrentheOverijssel,GelderlandFlevolandUtrechtNoord-HollandZeelandNoord-Brabant en Limburg.

Rustieke campings met kwalificatie

De campings voldoen allen aan de kwalificaties en voldoen daardoor ook aan de eisen die de ANWB en RECRON stellen. Door deze kwalificatie kunt u er vanuit gaan dat u te maken heeft met een goede camping.

Auteur:

This author has published 154 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.