Minileningen zijn erg in trek in Nederland

20 april 2014 | Auteur: | Posted in Lenen

Graag vertellen we je meer over de minileningen, deze zijn namelijk erg populair in ons land. De reden hiervoor is dat deze leningen goedkoop zijn en eenvoudig af te sluiten. Laten we nu eerst eens kijken wat de minilening precies is. De minilening heeft ook wel de naam ‘Flitskrediet’ en dit geeft ook meteen aan hoe snel deze lening af te sluiten is. Je kunt met een minilening al binnen een dag tot zeshonderd euro op je rekening bijgeschreven hebben staan. Nu zijn de snelle storting en de lage kosten niet de enige voordelen aan deze leningen.

Minileningen hebben nog een groot voordeel en dat is dat er door de financieringsmaatschappijen die deze leningen aanbieden geen navraag bij het BKR wordt gedaan. Heb je dus een negatieve registratie achter je naam staan dan is het nog steeds mogelijk een minilening af te gaan sluiten. Als je een minilening af wilt gaan sluiten dan dien je wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo dien je tussen de 21 en de 70 jaar te zijn en minimaal duizend euro per maand te verdienen. Voldoe je aan deze voorwaarden dan kun jij ook snel en simpel extra geld op je bankrekening laten storten.

Het verschil tussen de minileningen en de persoonlijke lening is groot

Nu is niet alleen de hoogte van het bedrag wat je kunt lenen het verschil bij de minileningen. Als we kijken naar andere vormen van lenen zoals de persoonlijke lening dan zijn er nog een aantal grote verschillen. Zo is daar ook de snelheid waarmee de leningen af te sluiten zijn. Bij een persoonlijke lening ben je zo een paar weken verder voordat de lening rond is. Bij de minileningen duurt dit maar hooguit één dag.

Ook de kosten zijn veel lager. Zo kun je al voor nog geen euro aan kosten al tweehonderd euro gaan lenen en dit is dus zeer voordelig. Niet iedereen heeft altijd een groot bedrag nodig met een lening en de minileningen zijn dan ook een prima oplossing om snel over extra financiële armslag te beschikken. Heb je dan ook een paar honderd euro nodig dan is het goed om eerst aan de minileningen te gaan denken.

Auteur:

This author has published 146 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.