Snel online geld lenen

21 juli 2014 | Auteur: | Posted in Financieel, Geld, Lenen

Snel online geld lenen. Vroeger leek het niet mogelijk maar nu bieden steeds meer geldverstrekkers het aan. Sommige geldverstrekkers bieden een lening zelfs alleen maar via internet aan.

Een lening die gemakkelijk online aan te vragen is, is de minilening. Hierbij leent u een gering bedrag dat meestal ligt tussen enkele tientallen en enkele honderden euro’s. De looptijd van de lening is erg kort. Maximaal drie maanden. In veel gevallen worden er administratiekosten in rekening gebracht waardoor de minilening een relatief dure lening kan zijn. Maar wanneer u echt snel en direct geld nodig heeft, is de minilening een goede oplossing. Enkele uren na de aanvraag staat het geleende geld al op uw bankrekening. Een minilening wordt ook vaak een minikrediet, flitskrediet of flitslening genoemd. “Flits” door de grote snelheid waarmee het geld gestort wordt en door de korte looptijd.

Aanbieders van minileningen stellen strenge voorwaarden. Zo wordt er door veel geldverstrekkers niet geleend aan ZZP-ers, studenten, mensen met een uitkering, uitzendkrachten of mensen met een inkomen lager dan een bepaald bedrag. Bij jonge mensen kan een geldverstrekker ook eisen dat er iemand borg staat voor de lening. Bij een minilening is het voor kleine bedragen mogelijk om snel geld te lenen zonder BKR. Via een zoektocht op Google kunt u verschillende aanbiedingen vinden voor de minilening.

Geld lenen kost geld. Deze zin zult u vaak horen bij reclames van geldverstrekkers. En zo is het maar net: geld lenen kost altijd geld. Ook bij een minilening betaalt u per slot van rekening rente of administratiekosten. Ga dus verstandig om met het lenen van geld.

Auteur:

This author has published 8 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.