Loopbaanadvies nodig?

18 september 2019 | Auteur: | Posted in Financieel, Geld

Ben je opzoek naar ander werk? Omdat wat je nu doet het toch niet is? Het is vaak heel moeilijk om een koers te bepalen en je doel te behalen. Als je niet duidelijk voor je hebt wat je wilt dan kan het moeilijk zijn om jezelf te verkopen bij sollicitatie gesprekken of een sollicitatiebrief te schrijven, want ja wat wil ik nou eigenlijk? Je kan jezelf alleen maar verkopen als je helder voor ogen hebt wat jij wilt en kan. Bij sommige gaat dat wat makkelijker dan bij andere. De ene weet zijn of haar hele leven al wat hij of zij wilt doen en de ander lukt het echt niet om erachter te komen. Je hebt ook nog mensen die door gebrek van een handicap een achterstand hebben op de arbeidsmarkt. Voor iedereen die hulp nodig heeft bij zijn of haar probleem is er een loopbaancoach die jouw kan helpen met loopbaanadvies.

Wat betekend loopbaanadvies eigenlijk

Een loopbaanbegeleiding of loopbaanadvies betekend dat jij je afvraagt, wie je bent, wat je wilt doen en waarom jij dat zou willen doen en wat eventuele andere mogelijkheden zijn. Zij helpen jou bij jouw loopbaan en geven advies. Het advies kan jou helpen als je er zelf niet meer uitkomt. De coach helpt jou om jouw persoonlijkheid, interesses en wensen inzichtelijk te maken. Hiermee geeft de coach jouw loopbaan vorm. Het blijft echter niet alleen daarbij, want de stappen voor jouw doel moeten ook worden gezet en daarom worden er ook vaak zelftest gebruikt die jouw de juiste weg opsturen voor jouw loopbaan samen met jouw loopbaancoach. Het kan ook zijn dat je al dat advies niet nodig hebt, want je weet al wat je wilt. Maar je wordt vaak op basis van het gesprek niet aangenomen? Dan is er ook speciaal voor jou een sollicitatietraining aanwezig. Voor ieder wat wils.

Meer informatie over loopbaanbegeleiding

Wil je graag gebruik maken van een loopbaanbegeleiding? Dan kan je met behulp van internet opzoek gaan naar een juist bureau bij jouw in de buurt. Veel begeleiders bieden aan gratis loopbaanconsult. Hierdoor is het mogelijk om een goed idee te krijgen van de werkwijze van de coach en kun je eenvoudig bepalen of er een persoonlijke klik is.

loopbaanadvies

Reacties uitgeschakeld voor Loopbaanadvies nodig?

Auteur:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.