Weekendje Parijs

26 september 2017 | Auteur: | Posted in Stedentrips, Vakantie

Ben je van plan om er binnenkort even lekker tussenuit te gaan? En ben je nog op zoek naar een leuke bestemming? Parijs is dan zeker een stad die de moeite waard is om te bezoeken. Wanneer je in de stad komt, zul je de Eiffeltoren al snel spotten. Als je in Parijs bent, kan je de Eiffeltoren echt niet gemist hebben! Ook de Arc de Triomphe is een bezoekje waard. Of wat dacht je van het Panthéon? Het fijne van Parijs is dat je gemakkelijk met de metro alle bezienswaardigheden kunt bekijken.

Touren door de stad

Ook kun je ervoor kiezen om met een luxe tourbus een stadsrondrit maken. Met zo’n busreis ontdek je allemaal indrukwekkende bezienswaardigheden in Parijs. Zo’n busreis kun je onder andere regelen bij Van Nood Reizen. Deze bussen zijn erg comfortabel en de chauffeurs weten de weg goed te vinden in Parijs. Jij kunt gewoon naar buiten kijken en genieten van het mooie Parijs. Natuurlijk krijg je ook de mogelijkheid om de prachtige bezienswaardigheden te fotograferen!

Theaters en winkel liefhebbers, opgelet!

Een echte theaterliefhebber? Dan zit je in Parijs ook zeker goed. Populaire theaters zijn onder andere Opéra Garnier en Opéra Comique. Ook voor de echte shopliefhebbers is Parijs de perfecte stad. Op het gebied van mode kun je hier alles vinden, van eenvoudig tot haute couture. Niet voor niets komen zoveel toeristen naar Parijs om een dagje flink te shoppen. Wellicht dat je wel eens hebt gehoord van de Champ-Élysées, een bekende winkelstraat in Parijs.

Stedentrip Parijs met Van Nood Reizen

Stedentrip Parijs boeken? Ontdek de mogelijkheden van Van Nood Reizen. Al meer dan 90 jaar werkt Van Nood Reizen vol passie om zijn klanten een onvergetelijke busreis te bezorgen.

Reacties uitgeschakeld voor Weekendje Parijs Tags: , , ,

Auteur:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.