Dagje Breda met een huurauto

12 oktober 2015 | Auteur: | Posted in Stedentrips

Bent u van plan binnenkort op vakantie te gaan, gaat u een weekendje weg met vrienden of heeft u een auto nodig voor zakelijke doeleinden? Dan kunt u terecht bij Quality Car Rent. Bij Quality Car Rent bent u hoe dan ook verzekerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een prima service.

Geen kilometerheffing

Bij Quality Car Rent huurt u een auto altijd volledig kilometer vrij. Het maakt niet uit of u met de auto op vakantie gaat of gewoon niet verder komt dan Breda: u betaalt geen extra kosten over de gereden kilometers. U hebt de keuze uit de volgende selectie auto’s:

  • Peugeot 107: €24,95 per dag;

  • Ford Fiesta: €34,95 per dag;

  • Citroën C1: €24,95 per dag;

  • Volkswagen Polo: €34,95 per dag;

  • Renault Clio: €34,95 per dag;

  • Peugeot 208: €39,- per dag;

  • Toyota Aygo: €24,95 per dag.

Dagje Breda met een huurauto

Met een huurauto van Quality Car Rent is het leuk om een dagje naar Breda te gaan. Het uitgaansleven in Breda is al jaren erg populair in Breda en omgeving. Daarnaast komen ook mensen van buiten de directe omgeving, die zijn aangetrokken door de bruisende studentenstad.

In Breda zijn de meeste horeca gelegenheden op een loopafstandje van elkaar. De meeste eettentjes, kroegen en clubs zitten gevestigd rond de Grote Markt, de Haven en de Havermarkt. Verder zijn buiten het uitgaansgebied ook het Holland Casino, het Chassé Theater, poppodium de Mezz en de Pathé bioscoop.

Naast het bruisende uitgaansleven biedt Breda vele prachtige natuurrijke locaties. Ga lekker een dagje touren en ontdek de mooiste plekjes van het westen van Noord-Brabant. De ANWB heeft een aantal leuke toeristische autoroutes opgezet, waar je de meest schitterende locaties tegenkomt. Een route is ongeveer 100 kilometer land en gaat soms zelfs de grens van Duitsland of België over. Deze route leidt jou langs schitterende natuurgebieden, goede restaurants en beroemde bezienswaardigheden. Zo ben je er zeker van dat je je onderweg niet hoeft te vervelen. Beschik je echter niet over een auto, maar wil je toch graag wat leuks doen met je vrienden? Dan is een auto huren bij Quality Car Rent een echte uitkomst!

Auteur:

This author has published 204 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.