Een dagje naar Rotterdam met de kinderen

9 december 2015 | Auteur: | Posted in Stedentrips

Of je nou een dagje naar Rotterdam gaat met je eigen kinderen, of met een kinderfeestje, er is genoeg te doen. Er zijn verschillende leuke activiteiten te doen, zo is er voor ieder wat wils. Parkeren in Rotterdam is ook geen probleem bij Q-Park. Q-Park heeft verschillende parkeergarages waar je je auto veilig en comfortabel kunt parkeren.

Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam is een erg leuk uitje om naartoe te gaan met kinderen. Je vindt hier namelijk heel Rotterdam maar dan in het klein. Miniworld Rotterdam is niet alleen heel leuk voor kinderen, vaak vinden volwassen het ook erg leuk om dit te zien. Er zijn allerlei verrassende, leuke details te zien in het kleine Rotterdam. Natuurlijk zie je ook de grote haven en de prachtige omliggende landschappen. Verder rijden er overal auto’s, treinen en vrachtwagens, erg leuk om te zien. Elke 24 minuten wordt het nacht in Miniworld Rotterdam. Dan branden er duizenden lampjes, en dit geeft een erg mooi effect.

 

Wat een erg leuke bijkomstigheid is, is dat je niet alleen kunt kijken. Je kunt namelijk zelf ook een aantal dingen in beweging zetten. Hierbij kun je denken aan kippetjes, een helikopter of een concert. Miniworld Rotterdam is dus zeker een aanrader om naartoe te gaan. Vergeet vooral niet om naar alle leuke details te kijken, zoals de minibewoners in de stad.

Kids Marina

Ook een leuke bezigheid is Kids Marina. Hier kun je aan boort stappen van een politieboot, sleepboot, of rondvaartboot. Verder kun je ook een speurtocht over het water doen. Kids Marina is ook erg leuk om een kinderfeestje te vieren. Als je je kinderfeestje viert bij Kids Marina, mag je eerst je boot uitkiezen. Nu mag je lekker gaan varen door de haven met je vriendjes. Natuurlijk eindig je je feestje met lekker eten. Ook kun je de havenspeurtocht oplossen. Als je hier je kinderfeestje viert, kun je ook nog eens kiezen uit een piraten- of prinsessenthema.

 

Ook zijn er enkele leuke activiteiten net buiten Rotterdam. Zo is er bijvoorbeeld het Abel Klimbos. Hier vind je avontuurlijke routes die je kunt volgen. Tijdens de route vind je allerlei hindernissen, zoals klimnetten, touwbruggen en zelfs een tokkelbaan. In het klimbos kun je lekker spelen, klimmen en klauteren.

 

Als je een dagje naar Rotterdam gaat, kun je comfortabel parkeren in de parkeergarages van Q-Park. Zo heb je de hele dag geen omkijken meer naar je auto en kun je genieten van een heerlijk dagje weg.

Auteur:

This author has published 204 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.