Vakantie op de Balearen

25 juli 2013 | Auteur: | Posted in Reizen, Vakantie

Een vakantie op één van de eilanden van de Balearen wordt bijzonder. De Balearen is een Spaanse eilandengroep in de Middelandse zee. De grotere eilanden van de Balearen zijn Mallorca, Ibiza, Formentura en Menorca. De kleinere eilanden zijn Cabrera en Fragonera. De meest westelijk gelegen eilanden van de Balearen, Formentura en Ibiza heten gesamenlijk de Pijnboomeilanden.

Als je kiest voor een vakantie naar de Balearen dan weet je zeker dat je vakantie gaat slagen. De Balearen kies je voor de zon, de brede witte stranden, het bruisende uitgaansleven, de scala aan watersportmogelijkheden of voor één van de vele bezienswaardigheden. Je vindt het allemaal op de Balearen!

Vakantiehuisje Ibiza

De ideale vakantie op Ibiza begint met het boeken van een luxueuze vakantievilla of juiste een gezellig vakantiehuisje op Ibiza aan het strand. Nu heb je een goede uitvalsbasis voor de vakantie verzekerd. Ibiza wordt het Witte Eiland genoemd, de oogverblindende witte huisjes van het eiland kan je al vanaf de zee zien liggen. Ook de stranden op Ibiza zijn wit met kristalhelder zeewater.

Partyeiland Ibiza staat vooral bekend om haar bruisende uitgaansleven en legendarische feestjes maar ook de toerist die van ongerepte natuur houdt zal zich niet snel vervelen op Ibiza. Het Spaanse eiland heeft een mooie natuur met prachtige pijnboombossen, ruim 40% van Ibiza officieel is erkend als natuurgebied.

Vakantiewoning Mallorca

Het grootste eiland van de Balearen is Mallorca. Dit eiland is ontzettend toeristisch maar iets minder druk dan Ibiza. Mallorca kent uitgestrekte stranden, baaien en inhammen. De ideale ingrediënten voor een zon, zee en strandvakantie. Het huren van een vakantiewoning op Mallorca hoeft zelfs niet altijd duur te zijn.

Het klimaat op Mallorca is aangenaam te noemen. De zomermaanden op het eiland hebben veel zonuren en zijn over het algemeen droog. Dit maakt Mallorca de zonvakantie bestemming bij uitstek!

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.