Inkopen in China

26 september 2014 | Auteur: | Posted in Reizen

Inkopen in China

Door het internet wordt er steeds meer gehandeld wereldwijd. Een bestelling via een website is immers eenvoudig en makkelijk te plaatsen. Een groot voordeel is wanneer je online goed vindbaar bent, maar dat is een ander verhaal.

Betrouwbare partners

Bedrijven willen vaak textielen, stoffen of andere producten inkopen in China. Dit is echter geen eenvoudige business. Je moet er namelijk voor zorgen dat u wel betrouwbare partners aan de andere kant van de wereld weet te vinden. Er zijn namelijk honderdduizenden bedrijven te vinden waar u uw producten kunt vinden.

Uw bedrijf wilt uiteraard wel de juiste partners vinden. In China vindt vaak nog kinderarbeid, of slavenarbeid plaats. Daar wilt u met uw bedrijf uiteraard niet mee geassocieerd worden. Zodoende wilt u een partner in China die aan de juiste eisen voldoet. Deze kan gecertificeerd zijn, waardoor hij aantoont dat het bedrijf personeel heeft wat onder de juiste arbeidsvoorwaarden werkt.

China Import Leads.

China Import Leads helpt u graag bij het vinden van de juiste bedrijven. Dit is geen eenvoudige klus. China Import Leads heeft een ruim netwerk opgebouwd door de jaren heen, waardoor betrouwbare partners gevonden kunnen worden. Iets wat voorop hoort te staan in het proces van inkopen in het buitenland, en dan met name in China.

Wilt u meer informatie weten? Neem gerust eens contact met ons op. Wellicht dat we u van het juiste advies kunnen voorzien, aan de hand van een vrijblijvend advies. Hopelijk kunt u hierna met een gerust hart inkopen in China kunt doen!

 

 

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.