Uw nieuwe Honda uitvoerig testen

14 maart 2019 | Auteur: | Posted in Sport

U hebt recent een nieuwe Honda gekocht en u wilt testen of de auto lekker gang kan maken. Het geluid van uw motor dat brult onder de motorkap nadat u goed gas geeft. Het idee om een keer lekker op te trekken en snelheid te maken. Scherp door de bochten te gaan om een snelle rondetijd neer te zetten. Maar ja, helaas is het zo dat het in Nederland lastig is om een keer lekker een eind te racen door de snelheidslimieten die gesteld zijn. Wil u dan toch een keer veilig een aantal ronden racen? Ga dan naar het circuit in Zandvoort en meldt u aan voor de Vrij Rijden-dagen!

Waarom Zandvoort?

Het legendarische circuit in Zandvoort heeft in de geschiedenis al veel racers op de baan gehad. De wereldkampioenschappen werden er bijvoorbeeld gehouden. Het huidige circuit is 4,3 kilometer lang en stamt uit 1999. Door de vele bochten is deze baan uitdagend voor elke coureur. Met een sportieve Honda kunt u daardoor uzelf heerlijk uitleven op de racebaan.

Wat zijn de kosten?

Deelname kost €35 per 20 minuten dat u op de baan rondrijdt (rijdt iemand langer dan betaalt diegene meer). Belangrijk is om te weten dat u uw kaarten alleen met contant geld op de dag zelf kan kopen. U kunt ook een instructeur inschakelen die u de beste tips en tricks leert. De kosten hiervan verschillen, omdat er meerdere rijscholen zijn die dit aanbieden. Kijk voor meer informatie over beschikbare tijden op Vrijrijden.nl

Wat zijn de vereisten?

U moet tenminste 18 jaar oud zijn en in bezit zijn van een geldig autorijbewijs. Verder bent u verplicht om een helm te dragen. Ook is het gewenst dat u respect heeft voor de overige rijders op de baan met het oog op veiligheid.

Klaar om te racen?

Check eerst wel of uw auto in orde is voordat u de baan op gaat. Weet u niet zeker of uw Honda nog een onderhoudsbeurt nodig heeft dan kunt u gerust een keer langs komen bij een Honda-dealer. Het is aan te raden om dan uw auto te brengen bij één van de vestigingen van Honda-dealer Wesselink. Zij zijn namelijk één van de beste Honda-dealers in Nederland. Alles in orde? Klaar voor de start? Af!

Reacties uitgeschakeld voor Uw nieuwe Honda uitvoerig testen

Auteur:

This author has published 45 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.