Spellen huren

3 april 2017 | Auteur: | Posted in Balsporten, Individuele sporten, Sport

Uit persoonlijke ervaring ben ik erg tevreden over de oud hollandse spellen van oudhollandsspel.nl. Dit komt voornamelijk door de fantastische spellen die daar worden verhuurd. Deze spelletjes zijn erg origineel en makkelijk te spelen, geen moeilijke spelregels dus gemakkelijk te snappen voor jong en oud.

Zelf heb ik het leuke spelletje stokkenvanger gehuurd voor een goedkope huurprijs €40.00,- per dag. De prijs voor dit geweldig spel was het meer dan waard, iedereen heeft van dit spel genoten! Het is gehuurd voor een bedrijfsuitje die ik georganiseerd had, iedereen heeft van dit spel genoten!

De vriendelijke man die deze spellen verhuurt is Jaap Morren, hij heeft al zijn spellen zelfgemaakt en zelf ontworpen. Geweldig uitgedacht en uitgewerkt!  Ook is hij zo vriendelijk om de spellen te brengen en op te halen indien gewenst. Dit was voor mijn wel nodig aangezien ik een kleine auto heb waar de spellen niet inpassen voor vervoer, uitstekende service dus.

Bij deze wil ik dus oudhollandsspel aanraden bij iedereen die dit leest, geweldige service uitstekende spellen en gegarandeerd plezier.

Reacties uitgeschakeld voor Spellen huren Tags: ,

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.