Verschillende merken tafeltennistafels

18 mei 2015 | Auteur: | Posted in Balsporten, Individuele sporten, Sport

Onder de tafeltennistafels zijn verschillende merken te onderscheiden. De één zal bekender zijn dan de ander.

Tafeltennistafels van het sportmerk Adidas

Adidas heeft sinds 2011 ook tafeltennist tafels tot hun assortiment genomen. Adidas is begonnen met het ontwikkelen van het speelblad van de tafeltennistafels, tegen de originele donker blauwe en donkergroene tafelbladen kwam Adidas met een mat zwart blad aan. Adidas heeft op deze manier zijn stempel op tafeltennisgebied gezet. De ontwikkelingen verliepen hierna snel bij Adidas, want de één naar de andere aparte, bijzondere tafeltennistafel werd uitgebracht door Adidas. Elke tafeltennistafel die ontwikkeld is door Adidas heeft zijn eigen stijl. In 2015 kwam Adidas met een lime groene en een knal roze op de markt. Hiermee hoopt Adidas de tafeltennissport ook bij vrouwen meer onder de aandacht te brengen, en het beeld van de traditionele tafeltennistafels te veranderen.

Tafeltennistafels van het merk Cornilleau

Sinds 1946 staat het merk Cornilleau bekend als één van de top merken op het gebied van tafeltennistafels. Het is een Frans merk en proberen altijd zichzelf te overtreffen op tafeltennis gebied. Dit uit zich in strakke, degelijke tafeltennistafels voor elke leeftijd. De Cornilleau tafeltennistafels kan je zowel thuis vinden, als bijvoorbeeld op campings en schoolpleinen. De meeste tafels van Cornilleau zijn uitgevoerd in de traditionele donker blauw, en donker groene kleur.

Tafeltennistafels van Sponeta

Sponeta is één van de grootste fabrikanten van Europa wat betreft de productie van de tafeltennistafels. Met meer dan 100.000 tafels per jaar. Voor vele andere merken produceert Sponeta ook hun tafeltennistafels, dit alles gebeurt in een volledig geautomatiseerde fabriek in Duitsland. Door het geautomatiseerde proces is een hoge productie realiseerbaar. Daarnaast weet Sponeta zich te onderscheiden van de andere tafeltennistafel producenten door de prijs kwaliteit verhouding. De tafeltennistafels van Sponeta zijn redelijk geprijsd ,van goede kwaliteit, en voorzien van het keurmerk ‘Europese veiligheidsnorm voor tafeltennistafels.’

Conclusie

Adidas weet zich te onderscheiden met bijzondere modellen van de andere twee, maar is daar tegenover wel één van de duurdere merken.

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.