Bioracer fietskleding verhoogt prestaties

14 april 2017 | Auteur: | Posted in Sport

Het merk Bioracer is helemaal niet meer weg te denken in de wielerwereld. Dit merk is enorm populair! Veel professionele wielrenners zijn overtuigd van de unieke eigenschappen van Bioracer. Bioracer kan veel verschil maken tussen winst en verlies. Het is dus niet zo gek dat professionele wielrenners dit merk in de armen hebben gesloten.

Gemaakt door professionals

Bioracer is het merk waarbij de fietskleding wordt gemaakt voor en door professionals. Deze professionals weten wat belangrijk is in de wielersport en dat wordt ook weer meegenomen in de collectie. Over de kwaliteit van Bioracer bestaat geen twijfel en dat is ook één van de redenen waarom de Nederlandse wielerploeg kleding van Bioracer draagt.

Drie belangrijke eigenschappen

‘We make you faster’- Dat is waar Bioracer voor staat. Dit bedrijf optimaliseert de prestaties van een fietser door continu te innoveren, ontwerpen en te fabriceren. De drie eigenschappen (biodynamica, aeordynamic en aquadynamica) hebben veel invloed op de prestatie en de snelheid van een atleet.

Bioracer bij Tijdritshop

Bioracer heeft een ook collectie kleding geproduceerd die iedereen kan bestellen. Ben je benieuwd naar deze kleding? Kijk dan eens op de website van Tijdritshop. Hier kun je ook terecht voor Kask helmen. Kies voor Bioracer en verhoog je prestaties!

Reacties uitgeschakeld voor Bioracer fietskleding verhoogt prestaties Tags: , ,

Auteur:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.