Elleboogbrace verlicht de pijn

3 februari 2014 | Auteur: | Posted in Sport

Pijnklachten aan de elleboog kunnen o.a. ontstaan door overbelasting. Deze klachten kunnen u flink belemmeren in uw dagelijkse bezigheden. De drukgevende elleboogbrace houdt de elleboog met lichte druk op zijn plaats en zorgt zo voor pijnverlichting en een effectief herstel.

Een elleboogbrace biedt verlichting waardoor u uw spieren en gewrichten optimaal kunt bewegen. Iedereen die sport, is bekend met de tennis- of golferselleboog. Bijzonder hinderlijk bij alle dagelijkse handelingen. Heeft u een pijnlijke elleboog door sporten of andere overbelasting? De anatomisch gevormde elleboogbrace heeft massagekussens die de elleboog drukmassage geven. Ook ideaal na een operatie of bij reuma of peesblessures.

Sporten met een elleboogbandage

Iedereen die sport, is bekend met de tennis- of golferselleboog. Bijzonder hinderlijk bij alle dagelijkse handelingen. Maar gelukkig uitstekend te behandelen met de elleboogbrace. Deze zorgt voor lokale druk op de spieren, maar heeft door de flexibiliteit en de zachte bekleding toch een hoog draagcomfort.

De elleboogbrace kent vele voordelen en producteigenschappen die uw pijn verlichten en helpen om optimale prestatie te leveren tijdens het uitoefenen van uw favoriete sport:

  • Gerichte, dubbele compressie zorgt voor effectieve pijnverlichting
  • Licht flexibel en met een zachte bekleding voor een verhoogd draagcomfort
  • Eenvoudig verstelbaar voor individueel compressieniveau

Ook wanneer u last heeft van een tennisarm helpt het dragen van een elleboogbrace tijdens het beoefenen van de tennissport. Een elleboogbrace zorgt voor verlicting, waardoor u snel verlichting krijgt op de plaats waar het nodig is.

Auteur:

This author has published 154 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.