Groeiende belangstelling voor social media in het MKB

11 april 2014 | Auteur: | Posted in Cursussen, SEO

De praktische cursus voor social media MKB van Both Social blijkt in een grote behoefte te voorzien. Vandaar dat Both Social op dinsdag 22 april gaat starten met een nieuwe cursus.

Veel MKB’ers hebben social media nog niet in weten te zetten, maar willen dit wel graag gaan realiseren. Vaak worden trainingen, cursussen of een bijeenkomst eerder als theoretisch beschouwd. Both Social organiseert daarom 6 praktisch ingestelde praktijk lessen, waarbij de cursisten getraind worden in het gebruik van social media. De cursus heeft ook betrekking op het gebruik van Facebook, LinkedIn en Twitter.  Hierbij worden de basisprincipes van social media bijgebracht, maar ook een aantal handige tips en trucs. Er zijn veel mogelijkheden tot hands on support.

Als deelnemer ga je ook zelf aan de slag en ben je in staat een eigen casus in te brengen. Men kan de opgedane kennis vrijwel direct in de praktijk toe passen. Aan het einde van de cursus zijn de cursisten in staat om de mogelijkheden van social media in te zetten, hebben zij een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden gezien, weten ze hoe ze een social media strategie op moeten zetten en hebben zij een aantal handige, direct in de praktijk te brengen tips en trucs meegekregen.

De social media MKB cursus vond in eerste instantie plaats op een maandag. Vanuit de cursisten was er meer vraag naar een andere dag, vandaar dat de cursus nu start op dinsdag 22 april 2014. De cursus is bedoeld als laagdrempelige instapcursus voor social media en zal worden aangeboden voor de speciale prijs van 350 euro excl. BTW.

Mocht u met twee personen willen deelnemen, dan krijgt uw collega een korting van 100 euro. De totaalprijs voor twee personen wordt dan 600 euro.

Meer informatie over de cursus vindt u op de website van Both Social: http://www.bothsocial.nl/social-media-mkb/

 

Auteur:

This author has published 18 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.