Ontdek je innerlijke drijfveren met behulp van loopbaanbegeleiding!

6 januari 2017 | Auteur: | Posted in Cursussen

Wil je graag optimaal presteren op je werk, maar haal je momenteel te weinig voldoening uit de zaken waar je jezelf voor inzet? Komen je talenten en kwaliteiten onvoldoende tot hun recht en ben je toe aan een momentje van reflectie? Denk dan eens aan loopbaanbegeleiding!

Wat is loopbaanbegeleiding

Tijdens een loopbaanbegeleiding werk je samen met een consulent aan je persoonlijke groei en ontwikkeling van een carrière die er voor jou werkelijk toe doet. Het helpt je bij het nemen van keuzes en beslissingen op het gebied van je loopbaan. Tijdens de gesprekken krijg je meer inzicht in je eigen kunnen en willen met betrekking tot de toekomst van je werk en geeft het je meer inzicht bij de mogelijkheden om je wensen te realiseren.

Voor wie is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding kan een ware uitkomst bieden wanneer je vastzit in je huidige werk of twijfelt over je loopbaan. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat je niet goed weet wat je wilt of kunt, een tijdje niet gewerkt hebt of hulp zoekt bij het bereiken van bepaalde doelen. Het kan ook zijn dat je functie vervalt wegens een reorganisatie of dat je door economische redenen je werk kwijtraakt. De meeste mensen die voor loopbaanbegeleiding kiezen zijn tussen de 25 en 50 jaar en hoogopgeleid. Echter is loopbaanbegeleiding heel geschikt voor iedereen die bereid is tot zelfreflectie!

Ben jij ook toe aan zelfreflectie en wil je meer inzicht in je carrièremogelijkheden? Neem dan eens contact op met Van Ede & Partners, zij zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding en geven je graag meer advies over de mogelijkheden!

Reacties uitgeschakeld voor Ontdek je innerlijke drijfveren met behulp van loopbaanbegeleiding!

Auteur:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.