Een unieke cursus die jou auto rij instructeur laat worden

12 augustus 2015 | Auteur: | Posted in Cursussen, Educatie, Opleidingen, Scholen

Onlinestuderen.com is een opleidingsinstituut waarbij je gauw, voordelig en eenvoudigweg kunt starten aan een auto rij instructeur online zelfstudie. Op deze methode binnen de kortste keren in het bezit kunt zijn van je eigen bedrijf! Het opzetten van een eigen organisatie is iedere keer opwindend. Speciaal in deze beroepsgroep. Dus is het verstandig om juist bedacht aan de slag te gaan. De medewerkers van OnlineStuderen.com helpen je met onze opleidingen met genoegen een stapje verder naar het succes.

De opleiding om rij instructeur te worden

Wil je in bezit zijn van een goed, erkend en voordelig certificaat of wil je auto rij instructeur worden of een NIWO vergunning behalen?

Om in aanmerking te komen voor de opleiding tot rijinstructeur behoor jij op zijn minst in bezit zijn van een VMBO certificaat. Wanneer dat niet het geval is dan kun jij eventueel nog een test ondergaan, deze geschiktheidstest stelt vast of jij geschikt bent voor de thuisstudie. Mocht dat niet het geval zijn, dus kun je starten met de studie.

Hoe zien onze verkeersopleidingen eruit?

Tijdens de thuisstudie zal jij verschillende fase moeten doorlopen. het eerste stadium richt zich op de theoretische kennis die nodig is om een juiste auto rijinstructeur te worden. Het is de intentie dat je dit gedeelte via het web volgt in jouw eigen tijd en tempo. Verder zal je verschillende autorijlessen moeten volgen en een rijexamen moet ondergaan om aan te tonen dat jij over voldoende rijvaardigheid beschikt.

Als je de eerste fase eenmaal met succes hebt afgerond, kun je aan de tweede fase beginnen. Dit stadium leg je voornamelijk thuis af door het volgen van online lessen via het net. Buiten deze cursussen, zal jij ook de opgedane kunde in de praktijk moeten brengen door het uitvoeren van enkele praktijk opgaven. Als je deze fase succesvol hebt doorstaan kun jij doorgaan naar de derde fase.

De derde fase richt zich op de praktijk, je dient hierbij 40-uur stage lopen bij een rijschool naar keuze. Tevens gaan we je klaarstomen op de eindtest, zodat je haast zeker kunt zijn dat je de verkeersacademie rijles instructeur met succes afrondt.

Bel of mail ons nu

Wil jij in bezit zijn van een kwalitatief, goedgekeurd en voordelig diploma om zodoende rijinstructeut te worden? Wij achten het belangrijk dat de studie nuttig, vlot en voordelig is. Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op over de mogelijkheden. Bel ons op: 030-604 2514 of mail naar: info@onlinestuderen.com.

 

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.