Zou Je Een Refurbished iPhone Moeten Kopen?

24 juli 2015 | Auteur: | Posted in Smartphones

Iedereen houdt ervan om geld te besparen. Je werkt er namelijk hard voor, wilt graag zoveel mogelijk coole gadgets van je salaris kopen en er natuurlijk zeker van zijn dat je waar voor je geld krijgt. Een Apple Watch is natuurlijk mega cool, maar de basis begint nog altijd met een iPhone kopen. Je kunt je iPhone los kopen, een duur abonnement nemen of kiezen voor de meest voordelige variant, namelijk een Refurbished iPhone.

Deze laatste optie is een zeer populaire de afgelopen maanden. Zo zien we in Google dat er bijna 100 keer meer gezocht wordt naar een Refubished iPhone dan een half jaar geleden. Natuurlijk vraag je je af of het een goede keuze is om voor een refurbished smartphone te gaan, maar hoe bepaal je waar je veilig een Refurbished iPhone kunt kopen? Er zijn verschillende spelers actief, maar de kwaliteit is helaas niet overal hetzelfde. Er worden A- grades, B- grades en zelfs namaak varianten verkocht.

Recentelijk is RefurbishediPhoneKopen.nl er als opvallende speler bij gekomen en daar ligt de focus duidelijk op het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Ze claimen namelijk de goedkoopste te zijn en een korte check bevestigd dit absoluut. Daarbij heeft de webshop goede voorradigheid, snelle levering en altijd 12 maanden garantie.

Maar wat is nu eigenlijk een Refurbished iPhone?
Alvorens je gaat beslissen om toch een Refurbished iPhone te kopen, is het belangrijk om te weten wat nu eigenlijk dat ‘Refubished’ inhoud. Een Refurbished iPhone is een iPhone die reeds eerder gebruikt is geweest. Vaak zijn deze toestellen ingeleverd bij aankoop van een nieuw model of via het internet opgekocht. Na een aantal uitvoerige testen in de fabriek, wordt de iPhone als nieuw verpakt. Niet alleen het doosje, maar juist alle onderdelen en accessoires worden vervangen. Zo krijgt een A-grade Refurbished iPhone, zoals RefurbishediPhoneKopen.nl ze verkoopt, een nieuwe behuizing, batterij, display en knoppen. Je ziet dus absoluut niet dat hij ooit door iemand anders gebruikt is en hebt dezelfde ervaring als bij aankoop van een nieuw toestel.

De prijs van een Refurbished iPhone?
Het meeste belangrijke verschil tussen een nieuwe iPhone en een Refurbished iPhone is de prijs. Een Refurbished iPhone is tot wel 60% goedkoper dan wanneer je een nieuwe iPhone gaat kopen. Dit is geheel afhankelijk van het model uiteraard. Wanneer je een Refurbished iPhone gaat kopen bij RefurbishediPhoneKopen.nl ben je zeker van de laagste prijs, zij geven namelijk laagste prijs garantie.

Refurbished iPhone kopen? RefurbishediPhoneKopen.nl is de #1 Refurbished iPhone webshop van Nederland en biedt toestellen van de hoogste kwaliteit, met altijd 12 maanden garantie.

Wat kun je verwachten als een nieuwe iPhone gaat kopen op RefurbishediPhoneKopen.nl ?
Alle Refurbished iPhones zijn voorzien van nieuwe onderdelen, nieuwe originele accessoires en een nieuwe verpakking. In dit unboxing filmpje zie je gelijk wat je kunt verwachten bij aanschaf van een Refurbished iPhone bij RefurbishediPhoneKopen.nl.

(FILMPJE – https://www.youtube.com/watch?v=wWii1jJONnM)
Alle toestellen worden ten alle tijden zelf getoetst en daarbij geeft RefurbishediPhoneKopen.nl altijd 12 maanden garantie.

Auteur:

This author has published 14 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.