Grote fietstochten

8 mei 2018 | Auteur: | Posted in Smartphones

Fietsen is één van de meest populaire hobby’s in ons land en dat hoeft ook niet echt te verbazen: er is heel wat infrastructuur aangelegd en er zijn tal van prachtige routes. Daarnaast is het ook een handig transportmiddel om vlug even naar het werk, de school of de winkel te rijden. Wat doe je ondertussen? Wat muziek beluisteren bijvoorbeeld. Misschien bellen. Moet je ergens zijn waar je de weg nog niet goed weet? Dan is de handige GPS-functie van een smartphone onontbeerlijk.

Telefoonhouder op de fiets

Jouw GPS op de fiets gebruiken, bellen of de muziek verzetten kan gevaarlijk zijn. Je gebruikt jouw handen en ook de concentratie durft al eens vervliegen daardoor. Een handige en veilige oplossing voor dit probleem is kiezen voor een telefoonhouder op de fiets. Een dergelijke telefoonhouder laat jou toe om gemakkelijk jouw GPS voor je te zien zonder jouw handen te moeten gebruiken. Ook voor muziek te beluisteren is een dergelijke telefoonhouder een handig hulpmiddel net als voor telefoontjes onderweg. Wil je even laten weten dat je er bijna bent zonder de handen van het stuur te halen? Dat kan dankzij een telefoonhouder die een pak veiliger is dan sukkelen met jouw smartphone om dat allemaal te doen.

Belangrijke kenmerken

De belangrijkste kenmerken van een goede telefoonhouder op de fiets is het feit dat er een stevige grip is. Logischerwijze heeft een smartphone op de fiets behoorlijk wat schokken te verwerken. De ondergrond is niet altijd even effen en bovendien kunnen bruuske manoeuvres altijd voor problemen zorgen. Een goede telefoonhouder heeft een stevige grip die ervoor zorgt dat deze zaken geen enkel probleem zijn. Zo kan uw smartphone niet verschuiven en kan je de houder op elk terrein gebruiken. De montage verloopt vrij vlot en het enige waar jij op moet letten? Het feit dat je de juiste telefoonhouder bij het juiste type smartphone koopt.

Reacties uitgeschakeld voor Grote fietstochten

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.