Handige apps voor op je iPhone

26 november 2015 | Auteur: | Posted in Elektronica, Smartphones

Als je net een nieuwe iPhone hebt, zul je een hoop apps willen installeren. Misschien dacht je er al wel een tijdje over of je een iPhone zou gaan aanschaffen. Nu is het eindelijk zo ver en je kunt er mee aan de slag. Of je nou hebt gekozen voor een refurbished iphone of een hele nieuwe iphone, een iphone 4S of een iphone 5C, je zult er mee aan de slag willen. Wat zijn nou de apps die je echt meteen moet installeren?

Social media

Natuurlijk zul je wat social media apps willen downloaden. Blijf in contact met je vrienden en familie via Whatsapp en blijf op de hoogte van je sociale netwerken via Twitter, Instagram en Facebook. De meeste mensen besteden een aardig gedeelte van hun tijd op sociale media. Als je een account hebt op bepaalde netwerken, kan de app natuurlijk niet ontbreken op jouw refurbished iphone of nieuwe iphone.

Leuke apps

Er zijn een heleboel leuke apps, die je kunt downloaden op jouw refurbished iphone of nieuwe iphone. Zo kun je bijvoorbeeld met Uitzending Gemist lekker jouw favoriete programma’s terugkijken. Met een radio app kun je altijd en overal naar de radio luisteren, en mocht je willen weten naar welk nummer je luistert, dan gebruik je natuurlijk Shazam! Ook zijn er veel leuke fotobewerking apps, waarmee je jouw foto’s leuk en mooi kunt bewerken.

Andere handige apps

Natuurlijk zijn er niet alleen apps die echt voor de lol zijn, er zijn ook veel apps die heel handig zijn. Zij zijn er echt voor gemaakt om het leven voor je te vergemakkelijken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan Waze, de app die voor je bijhoudt wat de snelste route met de auto naar jouw bestemmingslocatie is. Ook worden files en verkeersopstoppingen bijgehouden, waardoor je deze vaak kunt omzeilen, heel handig dus! Een app voor het weer mag ook niet ontbreken op je refurbished iphone of nieuwe iphone. Zo kun je altijd even checken of je bijvoorbeeld naar de supermarkt kunt fietsen, of dat je toch even de auto moet pakken. Als je vaak met het openbaar vervoer reist, mag 9292 ook niet ontbreken. Hierop kun je snel en makkelijk zien hoe je met het openbaar vervoer op je bestemming komt. Natuurlijk kan Dropbox ook niet ontbreken op je telefoon, hiermee synchroniseer je makkelijk je bestanden tussen al je devices. Vergeet ook NU.nl niet te downloaden, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Om al je dataverbruik bij te houden, is het handig om een app te downloaden die dit voor je doet. Zo krijg je een waarschuwing als je bijna over je bundel zit en dit voorkomt onverwachte rekeningen.

Auteur:

This author has published 204 articles so far. More info about the author is coming soon.

Reacties (1)

  1. […] van hun smartphone. Op de iPhone kun je snelkoppelingen plaatsen op je “bureaublad” waardoor je apps sneller kunt openen. Widgets zijn er voor IOS echter niet. Wat de iPhone kenmerkt zijn de prominent […]