Printers en kopieerapparaten

12 oktober 2017 | Auteur: | Posted in Overige elektronica

Op een beetje kantoor is een printer natuurlijk onmisbaar. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld op scholen. En hoewel je tegenwoordig steeds meer digitaal kunt doen, beschikken ook de meeste huishoudens nog over een eigen printer. Op kantoor vind je bovendien vaak ook nog een kopieerapparaat. Maar waar heb je die eigenlijk precies voor nodig? En welke soorten printers zijn er eigenlijk? Het wordt hieronder voor je op een rijtje gezet!

Waarom zijn printers en kopieerapparaten onmisbaar?

Hoewel er ook op kantoor nog steeds ontzettend veel via de digitale weg gaat, worden printers en kopieerapparaten nog steeds veelvuldig gebruikt. En dat is ook niet zo vreemd. Wanneer je in een grote vergadering zit heeft lang niet iedereen de beschikking over een iPad of laptop waardoor het wel zo fijn is dat je de agenda van de vergadering op papier hebt. Bovendien hebben we nog steeds te maken met een wat oudere generatie die sommige dingen nog graag op papier ziet. Wanneer dit je werknemers of klanten zijn, moet je daar eenvoudigweg voor zorgen. Bovendien is papier nog echt iets tastbaars en blijkt ook uit onderzoek dat mensen een mailtje sneller wegklikken dan dat ze een brief weggooien.

Verschillende soorten printers

Er zijn tal van verschillende printers en in de loop van de jaren zijn printers en kopieerapparaten ook behoorlijk ontwikkeld. Er zijn zelfs apparaten waarbij je alles in één hebt. Grote merken zoals Lexmark bieden tal van verschillende printers aan. Kies bijvoorbeeld voor een hypermoderne Lexmark laserprinter of ga juist voor een kleurenprinter. Print je eigenlijk alleen maar documenten uit en heb je daarbij geen kleur nodig? Dan is het misschien aan te raden om te kiezen voor een zwart wit printer. Dit is namelijk een stuk goedkoper. Overigens zijn er ook draadloze printers beschikbaar, zodat je geen last hebt van aansluitingen en snoeren die weer op de meest ingewikkelde manieren moeten worden weggewerkt.

Reacties uitgeschakeld voor Printers en kopieerapparaten Tags: , , ,

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.