Werken en een opleiding volgen

28 december 2015 | Auteur: | Posted in Educatie

Wil je graag een andere baan, maar mis je de juiste opleiding? Denk je dat studeren voor jou te hoog gegrepen of veel te duur is? Bekijk dan eens het aanbod van Fabius opleidingen en trainingen en laat je overtuigen van het tegendeel. Werken en een opleiding volgen kunnen prima samengaan!

 

Wat bieden wij?

Fabius opleidingen en trainingen heeft al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van opleiden, waardoor we precies weten wat werkgevers zoeken. Daardoor kun je er zeker van zijn dat je bij ons altijd een opleiding of cursus volgt van hoge kwaliteit. Dat is ook te zien aan de tevredenheid van onze klanten: maar liefst 90 procent van onze cursisten zou ons aanraden bij vrienden en familie. Dit zal onder andere komen door de aantrekkelijke prijzen die wij bieden. Al onze lesgelden zijn standaard inclusief lesmateriaal en examens. En wat ook mooi is: voor onze opleidingen is geen specifieke vooropleiding vereist.

 

Werken en leren

Onze opleidingen zijn goed te volgen naast een fulltime baan. Zo bieden wij kantooropleidingen aan, waarvoor je slechts een ochtend of avond per week naar school hoeft. Op deze manier kun je zelf je tijd indelen, terwijl je toch op onze begeleiding kan rekenen. De lesavonden kun je volgen op meer dan 50 verschillende locaties. Zo is er altijd een plek bij jou in de buurt. Tijd hoeft dus zeker geen probleem te zijn bij het volgen van een van onze opleidingen. Is voor jou niet tijd maar geld een drempel om te starten? Dan is het aan te raden om eens te kijken naar de regeling die de Belastingdienst aanbiedt. Opleidingskosten zijn in veel gevallen namelijk fiscaal aftrekbaar.

 

Wat wil jij?

Je weet nu wat je van ons mag en kan verwachten. We zijn nu erg benieuwd naar wat jij wil. Welke opleiding wil jij gaan volgen naast je werk? Wat denk je van een opleiding tot administratief medewerker, waardoor je breder inzetbaar wordt op de werkvloer? Of zoek je het meer de commerciƫle kant op, bijvoorbeeld als verkoopmedewerker of commercieel medewerker binnendienst? Voor deze en heel veel andere opleidingen kun je bij Fabius opleidingen en trainingen terecht. Wil je meer informatie over onze opleidingen? Of meer weten over de mogelijkheden op het gebied van incompany trainingen? Vraag nu de brochure aan of neem contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Auteur:

This author has published 204 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.