Het brede aanbod van de HGU

19 mei 2014 | Auteur: | Posted in Cursussen, Educatie, Opleidingen, Scholen

De HGU, Hogeschool Geesteswetenschappen Utrecht, is een hogeschool die gevestigd zit in Utrecht en een breed aanbod aan Hbo opleidingen aanbiedt. Het biedt verder ook een aantal Post-Hbo opleidingen aan.

Hbo opleidingen

De Hbo opleidingen die de HGU aanbiedt zijn Filosofie, Religiestudies, Geestelijke Begeleiding, Zingeving en Spiritualiteit, Energetisch Therapeut, Master Spiritualiteit en Verlies- en rouwbegeleiding. De Post-Hbo opleidingen die de HGU aanbiedt zijn Westerse esoterie, Stervensbegeleiding en Verlies- en rouwbegeleiding.

Cursussen

Verder biedt de HGU ook nog een groot aantal cursussen aan. Onder andere Mystiek, Gnostiek, Hermetica en Parapsychologie behoren tot het aanbod van cursussen bij de HGU. Ook Dood en hiernamaals, Religieuze bewegingen, Esoterisch Christendom, Wijsgerige antropologie en Zin en onzin van astrologie zijn cursussen die de Hogeschool Geesteswetenschappen Utrecht aanbiedt. Tenslotte behoren ook nog Synchroniciteit en Individuatie, Wijsbegeerte van het Oosten en Christologie en Pneumatologie tot het aanbod van de HGU. Op de website van de HGU vindt u meer informatie over het aanbod van de cursussen.

Open Dag

Op 21 juni en 12 juli aanstaanden vindt een open dag plaats van de HGU. Het programma van die dag bestaat uit verschillende informatieblokken met daartussen koffiepauze en lunch. Na afloop van het programma bestaat tevens de mogelijkheid tot het kennismaken met de aanwezige studenten en docenten, waardoor tot betere inzichten over de HGU gekomen kan worden. Kijk voor actuele informatie ook eens op www.twitter.com/deHGU.

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.