Financiële administratie

30 april 2015 | Auteur: | Posted in Educatie

Een studiekeuze op vroeg leeftijd maken blijkt voor vele lastig te zijn. Zo wordt er door veel studenten de verkeerde keuzes gemaakt, waardoor ze op later leeftijd erachter komen dat de ambities ergens anders liggen. Er wordt dan door scholen ook veel geïnvesteerd in het begeleidingsproces van het kiezen van de juiste keuze. Het inlezen op internet kan hier ook een bijdragen.

Financiële ambities

Wanneer je financiële ambities hebt, is de opleiding tot financieel administratief medewerker een optie. Voor zowel jong als oud een interessante opleiding. Tijdens de opleiding zal je de benodigde kennis van boekhouden opdoen. Het is een breed begrip dat zich verder opsplitst in het beheren van balansen, het in kunnen brengen van financiële gegevens in Excel en het verwerken van afschriften. Het is een opleiding met een breed aanbod. Daarnaast is het zeker positief dat er veel vraag naar full-timers en parttimers is binnen dit beroepenveld. Een prima keuze dus wanneer je na de opleiding het werkveld in wilt.

Opleiding volgen

De opleiding volgen bij Fabius behoort tot de mogelijkheden. De opleiding financieel administratief medewerker is een vervolgopleiding op administratief medewerker die uit 30 lessen bestaat die elk 3 uur tijd in beslag neemt. Elke week zal er één les plaatsvinden. De opleiding tot financieel administratief medewerker zal 3 maanden in beslag nemen. De verwachting gaat dat naast de cursus nog een aantal uur aan huiswerk besteed moet worden.

Auteur:

This author has published 204 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.