De zoektocht naar de perfecte tuinmeubelen

27 juli 2013 | Auteur: | Posted in Tuin

Het vinden van de mooiste tuinmeubelen is iets wat voor mij erg lastig bleek te zijn. Ik had namelijk een beeld in mijn hoofd zitten en we konden maar geen tuinmeubelen vinden welke ook echt voldeden aan het beeld in mijn hoofd. Misschien ben ik ook wel een beetje kieskeurig, maar als je veel geld moet betalen voor iets vind ik dat je ook best een beetje kieskeurig mag zijn. In deze blog ga ik jullie vertellen hoe ik toch uiteindelijk de perfecte tuinmeubelen heb gevonden.

Online zoeken, zoeken en zoeken

Mijn zoektocht begon met het online zoeken naar de mooiste tuinmeubelen. Dit vond ik erg prettig om te doen aangezien dit heerlijk vanuit de huiskamer kan worden gedaan. Daarnaast hebben de meeste tuinzaken wel een website, waarop hun totale assortiment (of in ieder geval een groot gedeelte hiervan) te vinden is. Op deze manier kreeg ik namelijk al een goed beeld van een aantal tuinmeubelwinkels waar ik graag langs zou willen gaan om eens een kijkje te nemen naar de tuinmeubelen. Dit vind ik namelijk ook erg belangrijk om te doen, aangezien je anders niet precies weet wat je in huis haalt. Voor hetzelfde geldt zitten de tuinmeubelen namelijk niet eens lekker!

Tuinmeubelen bezichtigen bij winkels

Ik had 3 mogelijke winkels opgeschreven na de online ori├źntatie en het weekend erop zijn we direct gaan kijken bij deze winkels. Helaas bleken de tuinmeubelen toch niet zo mooi en lekker zittend te zijn als ik had verwacht. Dus nog steeds geen succes. De moed begon me al aardig in de schoenen te zinken en ik besloot eens aan vrienden te vragen of zij misschien nog een goede winkel kenden. Zij hebben mij doorverwezen naar Kees Smit tuinmeubelen. En wat bleek, ze hebben twee showrooms met meer dan 6000 m2 aan tuinmeubelen. Ik wou dat ik hier eerder op was gekomen. We zijn de dag erna direct naar de showroom in Almelo geweest en het stond echt helemaal vol met echt super mooie tuinmeubelen. Mijn tip voor jullie is dan ook om eens een kijkje te nemen bij Kees Smit Tuinmeubelen in Almelo of Amersfoort, de kans is namelijk zeer groot dat je hier slaagt!

Auteur:

This author has published 154 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.