Meer privacy in de tuin

4 oktober 2019 | Auteur: | Posted in Huis en tuin, Tuin

Een eigen tuin is de geknipte plek om na een drukke werkdag je even te ontspannen. Desondanks zijn er afhankelijk van de tuin heel wat factoren die jouw rust kunnen verpesten. Denk maar aan lawaai van de buren, de spiedende blikken van diezelfde buren of van voorbijgangers en dan heb je ook nog het lawaai van het verkeer. Gelukkig zijn er opties zat om jouw stukje hemel van de nodige privacy te voorzien. Zo kan je op strategische plekken struiken en bomen planten of gewoon kiezen voor een kwaliteitsvolle schutting.

Schuttingen van Buitengoed

Een schutting rond de tuin is misschien wel de gemakkelijkste manier om de nodige privacy te verzekeren. Bovendien zijn er vandaag de dag tal van types schuttingen op de markt die de nodige elegantie en het nodige comfort beloven. Eén van de kwaliteitsvolle schuttingen van Buitengoed heeft daarenboven meer toepassingen dan enkel privacy. Zo is het een extra beveiliging van jouw domein tegen potentiële inbrekers. Heb je thuis dieren rondlopen zoals bijvoorbeeld een hond? Dan is een schutting een handige manier om het terrein af te bakenen. Ten slotte houdt een dergelijk bouwwerk ook straatlawaai en felle windstoten tegen. Zo blijf je lekker beschut en blijft het in jouw tuin relatief windstil.

Types beschuttingen

In vroegere tijden was er niet bepaald veel keuze wat schuttingen betrof: een effen en vaak schreeuwlelijke betonnen plaat. Vandaag de dag ligt dat gelukkig al anders en zijn de mogelijkheden veel uitgebreider. Zo zijn er nog steeds betonschuttingen, maar zijn deze al een pak meer een lust voor het oog. Geen trek in beton? Dan heb je tal van natuurlijke opties zoals schuttingen uit hout tot zelfs een kokosschutting of versies van bamboe of riet. Bij Buitengoed vind je elk mogelijk type schutting terug en dat voor elk mogelijk budget.

Reacties uitgeschakeld voor Meer privacy in de tuin

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.